Boek eenvoudig online je consultafspraak   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De laserbehandeling van Daisy

Laser & IPL behandelingen behandeld door Ineke Heijneman

Daisy had last van cosmetische haarvaatjes op haar benen. Huidtherapeut Ineke Heijneman behandelde haar met de Elite MPX Nd:YAG laser.

Daisy (34): “Ik had last van cosmetische haarvaatjes op mijn benen. Waarschijnlijk komt dat omdat ik veel sta, mijn benen hebben veel te verduren. Op sommige plaatsen zorgden die haarvaatjes voor blauwe plekken. Ik ben pas 34, maar had de benen van een oude vrouw. Ik droeg altijd broeken, want ik durfde mijn benen niet meer te laten zien.

Andere behandelingen hielpen niet
Ik had al een paar keer laserbehandelingen laten doen bij een schoonheidsspecialiste, maar dat hielp niet. Omdat ik wist dat Velthuis kliniek een goede naam had, dacht ik: daar ga ik het nog eens proberen. Toen ik bij huidtherapeut Ineke Heijneman kwam, merkte ik gelijk dat zij er verstand van heeft. Ze zei: ik ga dat fiksen. En dat heeft ze ook gedaan. Zelfs die blauwe plekken heeft ze helemaal weg gekregen.

Speciale laser
Er is veel verschil in de soorten lasers die worden gebruikt, en de Elite MPX die ze bij Velthuis kliniek hebben gaat heel diep. Dat maakt natuurlijk wel verschil. Daarbij komt dat Ineke ook in het ziekenhuis heeft gewerkt. De combinatie van haar ervaring en die speciale laser maakt het deze keer wel is gelukt. Ik ben vier of vijf keer geweest en het ergste is nu weg. De laatste behandeling heb ik net achter de rug, ik kan pas over een paar weken zien wat het effect is. Dus misschien ga ik volgende winter nog een keer.

Heel tevreden
De behandeling zelf vond ik niet pijnlijk, het was goed te doen. Meteen daarna kun je gewoon alles doen. In de kliniek is iedereen superaardig, ik ben er echt heel tevreden over. En ik heb nieuwe kleding gekocht, want nu durf ik mijn benen weer te laten zien!”

"Nu durf ik mijn benen weer te laten zien."

Bel 088 - 7785201