Boek eenvoudig online je consultafspraak  

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De facelift van Liesbeth

Facelift behandeld door Drs. Han Wilmink

Liesbeth hoefde er niet per jonger uit te zien, maar wel graag minder vermoeid. De facelift van Han Wilmink had precies het effect dat ze wilde.

‘Ik zag er vermoeid uit’
Liesbeth (56): “Acht jaar geleden heb ik een gastric bypass gehad. Daardoor ben ik veel afgevallen en dat gewicht is er nog steeds af. Ik had altijd wel een rond gezicht; je ziet er frisser uit als je wat voller bent. Maar door dat gewichtsverlies en ook door mijn leeftijd werd het allemaal wat slapper. Mijn mondhoeken hingen behoorlijk en ik zag er vermoeid uit. Toen mijn man vroeg wat hij me kon geven voor mijn verjaardag kwam mijn dochter met het idee van een facelift. Dat was wel een groot cadeau… Ik heb er even over nagedacht. Wat zouden anderen ervan zeggen? Maar uiteindelijk doe je zoiets natuurlijk voor jezelf.

‘Het gevoel was meteen goed’
Velthuis kliniek kende ik van het tv-programma. Als je zo’n ingreep laat doen, wil je natuurlijk wel een adres waar je weet dat de resultaten goed zijn. In eerste instantie had ik een afspraak bij een arts in Velthuis kliniek Amsterdam, maar ik wilde toch graag liever dichter bij huis. Zo kwam ik terecht bij plastisch chirurg Han Wilmink in Eindhoven. Ik zag op internet een filmpje waarin hij zegt: het is voor mij een compliment als je er gewoon goed en fris uitziet, zonder dat je ziet dat er iets is gedaan. Dat is exact zoals ik het graag wilde. Tijdens dat eerste consult was het gevoel meteen goed.

‘Ik heb weinig last gehad’
Ik was helemaal niet zenuwachtig voor de operatie, ik dacht: laat maar komen. Ik werd in de kliniek goed opgevangen en goed geholpen. Ik heb een MACS-lift gehad, dus alles is gedaan, behalve mijn voorhoofd. De huid is losgemaakt en de spieren zijn opgetrokken. Klinkt heftig, maar met pijnstillers kon ik het goed handelen. Je moet gewoon proberen de rust erin te houden. Ik was wel blij toen na twee weken dat kriebelende mutsje af mocht, dat was nog het ergste. Verder heb ik weinig last gehad.

‘Precies wat ik graag wilde’
In het begin schrok ik wel even: mijn gezicht was helemaal bobbelig. Dat maakte me wel even onzeker. Toen ik het aan de verpleging liet zien, konden ze me meteen geruststellen: het zou vanzelf wegtrekken. En dat is inderdaad gebeurd. We zijn nu 3,5 maand verder en ik heb het idee dat het nog steeds strakker trekt. Hier en daar heb ik nog plekjes die ongevoelig zijn, dat heeft nog even tijd nodig. Maar ik zie er minder vermoeid uit en mijn hamsterwangen zijn weg, precies wat ik graag wilde. Je blijft je eigen contouren houden en dat is goed. Ik ben dan ook super tevreden.”

"“Ik ben echt super tevreden”"

Bel 088 - 7785201