Boek je consultafspraak online   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De facelift van Carla

Facelift behandeld door Dr. Erik Jan Timmenga

Carla zag er veel ouder uit dan ze was. Ze kwam naar Velthuis kliniek voor advies, dr. Erik Jan Timmenga stelde een facelift voor.

Carla (64): “Door de lijnen en rimpels in mijn gezicht zag ik er tien jaar ouder uit dan ik ben. In mijn leven heb ik best wel wat meegemaakt en dat tekent je. Mijn gezicht paste gewoon niet bij mijn leeftijd. Ik heb jarenlang een schoonheidssalon gehad en als klanten zich stoorden aan iets in hun gezicht zei ik altijd: joh, daar moet je gewoon wat aan laten doen. Maar als je er zelf voor staat, ga je toch anders denken. Er kan van alles misgaan, en rimpels zijn zo erg toch niet?

Een paar jaar geleden had ik mijn ogen al laten liften bij Velthuis kliniek en dat was heel mooi gedaan. Ik heb nu dus ook niet verder gezocht maar opnieuw een afspraak gemaakt. In eerste instantie was mijn vraag: kunnen jullie mijn wangen opvullen, zodat ik een wat voller gezicht krijg en die rimpels verdwijnen? Maar ik kreeg direct te horen dat dat niet kon. In mijn geval was een facelift de beste optie. Dat moest wel even indalen, maar ik heb er niet lang over getwijfeld. Ik wist zeker dat ik dit wilde.

De operatie is gedaan door dr. Erik Jan Timmenga en ik ben er zo ontzettend blij mee! Ik kan het iedereen aanraden. Op de dag van de ingreep kwam ik om 8 uur binnen. Ik ben om 11 uur geholpen en na een paar uurtjes bijkomen mocht ik weer naar huis. Ik heb voor de vorm paracetamol genomen, maar echt: ik heb helemaal geen pijn gehad. Het enige wat irritant was, is de elastische band die je de eerste week om je hoofd moet dragen. Ik ben in de zomer geopereerd en het was toen heel warm, dus die band ging jeuken. Maar ik heb hem heel consequent gedragen. Verder is alles enorm meegevallen.

Ik ben er nog steeds iedere dag blij mee dat ik het gedaan heb. Steeds wanneer ik mijn gezicht reinig of mezelf opmaak denk ik: lekker dat die rimpels weg zijn! Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik een hoofd dat past bij mijn leeftijd. Ik hoefde er echt niet veel jonger uit te zien, ik wilde een natuurlijke uitstraling. De positieve reacties uit mijn omgeving bevestigen dat dat zeker is gelukt.”

"Echt: ik heb helemaal geen pijn gehad"

Bel 088 - 7785201