Boek eenvoudig online je consultafspraak  

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De buikwandcorrectie, borstvergroting en ooglidcorrectie van Esther

Buikwandcorrectie behandeld door Drs. Felicia Smits

Esther liet haar borsten, haar buik én haar ogen doen door drs. Felicia Smit. “Ik ben er superblij mee, elke dag weer.”

Esther (42): “In twee jaar tijd ben ik bijna 40 kilo afgevallen. Ik ging van 103 kilo naar 65 kilo. Daar was ik natuurlijk heel blij mee, maar echt mooier werd mijn lichaam er niet van. Mijn huid was gerimpeld en mijn borsten leken wel theezakjes. Ik zag eruit als iemand van 80. Iedereen zei: wat knap dat je zoveel bent afgevallen, wat zie je er goed uit. Maar zonder kleren was dat een heel ander verhaal.

Mijn vriend zei: ik zie iemand die heel tevreden is met het resultaat en tegelijk ook weer niet. Is het een idee om eens te informeren wat er mogelijk is? Ik ben toen bij een aantal klinieken geweest en uiteindelijk heb ik voor drs. Felicia Smits gekozen. Ik had een goed gevoel bij haar en het feit dat ze een vrouw is vond ik ook prettig. Zij stelde voor om een buikwandcorrectie en een borstvergroting tegelijk te doen. Ik had daarnaast ook al vaker nagedacht over een ooglidcorrectie. Die hangende oogleden zijn erfelijk en ik had altijd een vermoeide blik terwijl ik niet moe was. Maar een ooglidcorrectie wordt onder plaatselijke verdoving gedaan en daar zag ik enorm tegenop. Felicia bood mij als enige de optie om het tegelijk met de andere ingrepen te doen. Dan kon het dus onder narcose en zou ik er niets van merken.

De dag van de operatie was voor mij een moment om naar uit te kijken. Ik vond het wel spannend want je weet niet wat er gaat gebeuren. Maar in de kliniek ging alles er relaxed aan toe. De mensen die er werken stellen je op je gemak en de begeleiding was prima. Toen ik wakker werd uit de narcose was ik heel moe, maar verder heb ik helemaal geen pijn gehad.

Omdat ik drie ingrepen tegelijk heb gehad, bestond de kans dat het herstel wat langer zou duren. En dat was ook zo. De eerste week kun je niks, ik heb dus veel in bed gelegen. Maar daarna merk je al snel dat je in huis weer kunt gaan bewegen. Het ging vrij snel alweer redelijk en na een maand kon ik weer van alles.

Het resultaat is fantastisch. Ik ben er super, superblij mee, elke dag weer. De littekens zijn mooi hersteld en worden steeds minder zichtbaar. Mijn borsten zijn helemaal top, die waren na zes weken al netjes geheeld. Mijn ogen laten doen vond ik best heftig omdat dat in je gezicht is. Maar het is echt mooi geworden, heel natuurlijk. Je ziet er niks van.

Dit lichaam past gewoon bij mij. Felicia was de enige arts die goed keek naar mijn lichaamsbouw en wat voor ruimte er was in mijn borsten. Ik had vroeger ook grote borsten en wilde iets wat paste bij mijn lijf. Felicia heeft echt goed geluisterd naar wat ik wilde. Ze heeft mij heel goed geholpen en begeleid, ik vond het een prettige ervaring. Ik zag op tegen de operatie maar achteraf is het ontzettend meegevallen.”

"Dit lichaam past gewoon bij mij. Felicia heeft echt goed geluisterd naar wat ik wilde."

Bel 088 - 7785201