Boek je consultafspraak online     

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De borstverkleining van Chantal

Borstverkleining behandeld door Drs. Felicia Smits

Na twee zwangerschappen had Chantal cup F-G. Dat ze liever een maatje (of twee) minder wilde, dat snapte plastisch chirurg Felicia Smits direct.

Chantal: “Toen ik bij drs. Felicia Smits kwam voor een borstverkleining, zei ze meteen: jij zult straks echt superblij zijn. Ze snapte direct waarom ik die operatie wilde. Ik heb altijd al grote borsten gehad; ik ben maar 1.63 lang en had altijd cup DD. Na mijn eerste kindje werd dat nog meer en na de tweede groeiden mijn borsten zoveel dat ze ook nog eens extreem waren gaan hangen. Ik had last van het gewicht dat je de hele dag meedraagt, sporten ging niet meer lekker en kleding zal altijd veel te strak aan de bovenkant. Je oogt ook veel zwaarder met zulke grote borsten.

Ik heb dus helemaal niet lang getwijfeld. Na een jaar ontzwangerd te zijn van mijn tweede heb ik mijn wens gelijk met de huisarts besproken. Die gaf me een verwijzing. Ik ben toen recensies gaan lezen en op basis daarvan ging mijn voorkeur uit naar Velthuis kliniek.

Het consult bij Felicia verliep heel prettig. Zij is een ontzettend lief, leuk vrouwtje, heel professioneel ook. Het voelde direct vertrouwd. Ze snapte mijn vraag gelijk. We hebben de techniek besproken en de eventuele risico’s. Ik zat tussen cup F en G in, dat zou sowieso twee maten kleiner worden. Natuurlijk wilde ik wel iets overhouden, dat past ook bij mijn bouw.

De operatie is me hartstikke meegevallen. Ik had ingecalculeerd dat ik de eerste week niks zou kunnen, pijn zou hebben en veel op bed zou liggen. Maar ik heb praktisch geen pijn gehad en ben na de derde dag gestopt met de pijnstillers. Na twee weken ben ik weer gaan werken. Ik voelde me echt goed en daardoor was ik snel geneigd om toch dingen te gaan doen, zoals mijn kindjes optillen. Maar in de kliniek was me verteld dat ik dat echt niet moest doen, die wond moet wel tijd krijgen om te helen. Dus heb ik me daar goed aan gehouden.

Ik ben heel blij met het resultaat. Het is boven verwachting geworden, nog mooier dan ik had verwacht. Ook de littekens zijn al best wel mooi en dat wordt alleen maar beter. Het grootste verschil is dat mijn borsten niet meer hangen, ze zijn weer mooi stevig. En het gewicht scheelt enorm.

Ik was al jaren niet mee naar de sauna geweest, maar nu zou ik zo weer gaan. Ik ben weer zeker van mezelf. In mijn kledingkast lagen nog bloesjes die ik bewaard had, die kan ik nu weer aan. En ze zitten allemaal goed.”

"Het is nog mooier geworden dan ik had verwacht."

Bel 088 - 7785201