Ervaringsverhaal van een neuscorrectie - Velthuis kliniek
Tiny Rasing

Tiny Rasing

Ervaring

Tiny kreeg een neuscorrectie van haar man cadeau: een prachtig cadeau voor hun zilveren bruiloft!

neuscorrectie Tiny Rasing

Tiny (54): “Mijn neus was vrij smal en krom. Er zat ook een bobbel op, een beetje aan de zijkant. Ik stoorde me er al lang aan. Een poosje geleden had ik al mijn oogleden laten doen, want die waren gaan hangen. Daar was ik heel blij mee. Mijn man wist dat ik mijn neus ook niet mooi vond, en is toen op internet gaan zoeken naar een goede kliniek. Zo kwam hij op de website van Velthuis kliniek terecht. Hij liet het me zien en vroeg: ‘Wat vind je ervan? We zijn over 3 jaar 25 jaar getrouwd, dit krijg je van mij als cadeautje. Zie het maar als je nieuwe sieraad.’ Nou, daar hoefde ik niet lang over na te denken!

Dr. Stubenitsky heeft foto’s van mijn neus gemaakt en vervolgens op de computer mijn neus vervormd, net zolang tot hij de vorm bij me vond passen.

Het was een flinke ingreep, de operatie duurde drie uur. De operatie was op vrijdag en het weekend daarna heeft mijn man me heel fijn verzorgd. Ik ben twee weken uit de running geweest en daarna ben ik weer gaan werken. Maar ik heb wel de tijd genomen om te herstellen, na een dag werken deed ik verder niks meer.

Ik ben ontzettend tevreden over mijn nieuwe neus. Mijn ogen waren al mooier en nu ben ik helemaal superblij met mezelf. Een bijkomend voordeel is dat ik nu veel minder hoofdpijn heb. Mijn neus is iets breder geworden, waardoor ik wat meer lucht heb. Blijkbaar maakt dat net het verschil. Een mooiere neus én van mijn hoofdpijn af: dat is twee vliegen in één klap. Het grootste verschil, dat is toch het hele totaalplaatje, ik ben er echt van opgeknapt. De meeste mensen zien echter niet wat er veranderd is. Pas als ik foto’s van vóór de ingreep erbij pak, zien ze hoe groot het verschil is. De meest gehoorde reactie is: dat hebben ze wel heel mooi gedaan, bij welke arts ben je geweest?”

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten