De borstvergroting van Petra
Petra

Petra

Ervaring

Petra was altijd al onzeker over haar borsten. Na haar borstvergroting door dr. Van der Meulen is ze veel zelfverzekerder.

Petra (35): “Ik was altijd al onzeker over mijn borsten, ik vond ze niet lelijk maar wel te klein. Na mijn zwangerschappen gingen ze hangen en toen dacht ik: nu is het klaar. Je hoort steeds vaker dat mensen iets aan hun lichaam laten veranderen als ze er niet blij mee zijn, het taboe is er wel af.

Velthuis kliniek kende ik van het tv-programma ‘Lelijke Eendjes’. Toen ik eenmaal had besloten dat ik een borstvergroting wilde, ben ik op internet meer gaan lezen en ik had een goed gevoel bij de kliniek. Dus heb ik gebeld om een afspraak te maken.

Vóór het eerste consult had ik al veel informatie en plaatjes verzameld, ik wist dus precies wat ik mooi vond. Dat heb ik tijdens het eerste consult ook met dr. Van der Meulen besproken. Hij had een Powerpoint met voorbeelden van borstvergrotingen waarop je goed kon zien wat een natuurlijk resultaat gaf en wat niet. Wat ik heel fijn vond, is dat dr. Van der Meulen heel goed naar mij luisterde en mijn mening ook serieus nam. Zo wilde ik graag ronde protheses, maar hij raadde dat in eerste instantie af omdat ze een minder natuurlijk resultaat geven. Maar toen ik uitlegde dat die toch echt mijn voorkeur hadden boven druppelvormige protheses, zei hij dat ik het gewoon moest doen. Met behulp van pasprotheses hebben we samen de juiste maat uitgekozen. Uiteindelijk bleek het de juiste beslissing te zijn: dr. Van der Meulen was naderhand aangenaam verrast door het resultaat en zelf ben ik er ook heel tevreden mee!

Voor de operatie was ik heel zenuwachtig. Ik heb graag alles onder controle en bij een narcose moet je die controle juist uit handen geven. Gelukkig viel het enorm mee. Bij het wakker worden had ik veel pijn en van de morfine werd ik misselijk en suf – het duurde dus even voor ik naar huis kon. Maar daarna viel het enorm mee, na twee dagen had ik geen pijnmedicatie meer nodig. Ik heb vier weken vakantie genomen om te herstellen, maar achteraf gezien had ik het met drie weken ook wel gered. Alleen met tillen heb ik wel goed opgelet. Als ik terugkijk naar hoe het vóór de operatie was, denk ik: het was echt niet mooi. Nu passen de vorm en grootte van mijn borsten veel beter bij mijn lichaam. Ik ben veel zelfverzekerder geworden en draag kleding die vrouwelijker is dan vroeger. Bikini’s, shirtjes, ik hoef me er geen zorgen meer over te maken. Soms denk ik: waarom heb ik het niet eerder laten doen?”

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten