Ervaringsverhaal Borstvergroting - Velthuis kliniek
Mevr. Jones

Mevr. Jones

Ervaring

Mevrouw Jones kwam vanuit Engeland naar Velthuis kliniek voor een borstvergroting. Drie jaar later is ze nog steeds enorm tevreden.

Mevrouw Jones (54): “Ik heb altijd een goed figuur gehad, maar met het ouder worden verdween het vetweefsel aan de bovenkant van mijn borsten. Ik twijfelde al jaren over een borstvergroting, maar vond het idee van implantaten toch wat beangstigend. Toen las ik op internet over de bijzondere aanpak van Velthuis kliniek. Met name het streven naar een natuurlijk resultaat én het integreren van fysiotherapie bij het herstel sprak mij als sportvrouw zeer aan.

Ik woon in Engeland, maar omdat onze zeilboot in Harderwijk ligt zijn wij veel in Nederland. Hilversum was voor mij dan ook een handige locatie. De kliniek ligt prachtig in de bossen, dus mijn man kon met de hond wandelen terwijl ik mijn consulten had. Dat ik geen Nederlands spreek bleek geen enkel probleem: iedereen in de kliniek spreekt uitstekend Engels. Mijn eerste consult met dr. Laura Moojen verliep prima. Ze legde alles heel duidelijk uit en verzekerde me dat de gebruikte implantaten heel duurzaam en sterk zijn. Een belangrijk punt, want ik ski de hele winter en was bezorgd over wat er zou gebeuren als ik zou vallen. Ze zei ook dat ze voor alles een natuurlijk resultaat nastreeft, en benadrukte dat de keuze voor de operatie echt bij mij lag. Op geen enkele manier heeft ze me de operatie aangepraat, ik moest er echt 100% van overtuigd zijn dat ik dit wilde. Ik voelde instinctief dat dit de juiste chirurg en de juiste kliniek voor mij was. Ik heb dus meteen een afspraak voor de operatie gemaakt.

Op de dag van de ingreep was ik niet gespannen. Alles verliep zo soepel en efficiënt dat ik compleet relaxed was. Ik had vooraf uitgelegd dat mijn bloeddruk laag was en kon zakken na de narcose, dus toen dat gebeurde konden ze onmiddellijk actie ondernemen om de situatie op te lossen.

Het herstel verliep fantastisch. Ik voelde me een paar uur na de ingreep alweer verbazingwekkend goed en de pijnstillers werkten prima. Ik kan eerlijk zeggen dat ik helemaal geen pijn heb gehad. Wel wat ongemak, maar echt geen pijn. De oefeningen van de fysiotherapeut om het herstel te ondersteunen waren buitengewoon goed. Het was ook fijn om toch iets te kunnen doen tijdens de herstelperiode.

De operatie was in augustus en in november stond ik alweer op de ski’s. Ik had echt nergens last van. Sterker nog: omdat mijn lichaam nu beter in balans is, zijn mijn sportieve prestaties erop vooruit gegaan. Ik ski sneller en fiets harder. Het resultaat is dus niet alleen cosmetisch!

We zijn inmiddels drie jaar verder en ik ben nog steeds heel blij. Dr. Moojen heeft de implantaten zo gepositioneerd dat mijn borsten niet alleen groter, maar ook gelift zijn. Ze zien er weer uit zoals aan het einde van mijn tienerjaren. Ik had nooit verwacht dat het resultaat zó mooi zou worden. Alle lof voor dr. Moojen: ze heeft het beter gedaan dan ik ooit had durven hopen.”

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten