Mevr. de Leng - Velthuis kliniek
Mevr. de Leng

Mevr. de Leng

Ervaring

Mevrouw De Leng liet in 2006 haar oogleden corrigeren bij Velthuis kliniek. Nu, bijna tien jaar later, is ze nog steeds blij met het resultaat!

Mevrouw De Leng (67): “Laatst vond ik een oude consumentenbondgids van november 2006 terug. Op pagina 68 staat mijn foto. Ik had toen net bij Velthuis kliniek Eindhoven een bovenooglidcorrectie laten doen en ik werd daarna door het blad geïnterviewd over deze ingreep. Ik was toen zeer tevreden over het resultaat en dat ben ik nu, bijna tien jaar later, nog steeds!

Ik had destijds een moeilijke echtscheiding achter de rug. Het hele proces had een paar jaar geduurd en dat had zijn tol geëist. Ik zag het vooral aan mijn gezicht; wanneer ik in de spiegel keek, zag ik mijn eigen ogen niet terug. Mijn oogleden hingen flink, het begon me echt te irriteren. Omdat ik na de scheiding een nieuwe start wilde maken, dacht ik: ik ga mezelf eens verwennen. Ik houd niet van operaties en ook niet van schoonheidsingrepen, maar dit wilde ik graag doen.

Omdat ik de ingreep niet vergoed kreeg, was ik vrij om te kiezen waar ik het zou laten doen. Ik hoorde goede verhalen over Velthuis kliniek en omdat Eindhoven voor mij vlakbij is heb ik een afspraak gemaakt. Eerlijk is eerlijk: ik was wel nerveus voor de ingreep. Het was mijn eerste operatie en dan ging ik ook nog eens vrijwillig onder het mes. Maar de arts was heel aardig en heeft me door de ingreep heen gepraat. Er werd een muziekje opgezet, alles om het zo aangenaam mogelijk te maken.

Natuurlijk viel de operatie verschrikkelijk mee, even een prikje en daarna voel je niets meer. Naast mijn neus zat een talgkliertje dat wat verdikt was, dat is ook weggehaald. Dat was wel een beetje pijnlijk. Maar achteraf gezien zou ik het zo weer doen.

Destijds zei de arts dat ze geen garantie kon geven op het resultaat. Maar we zijn zoveel jaar verder en nog steeds heb ik profijt van de ingreep. Mijn oogopslag is nog steeds open en mijn bovenoogleden zijn nog steeds net zo mooi als in 2006. Het was dubbel en dwars de moeite waard!”

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten