Mevr. Dasselaar - Velthuis kliniek
Mevr. Dasselaar

Mevr. Dasselaar

Ervaring

17-11-2014 Mevrouw Dasselaar (57) is enorm blij met het resultaat van haar hals-facelift. “Als ik in de spiegel kijk, zie ik gewoon weer mijn eigen gezicht.”

Mevrouw Dasselaar: “Van huis uit heb ik een vrij vol gezicht. Dat heeft als voordeel dat je bijna geen rimpels krijgt. Maar het nadeel is dat er in de loop der jaren ook veel af kan zakken. Ik had echt hamsterwangen gekregen, ik zag er zo oud uit. Als ik in de spiegel keek, kon ik mijn eigen gezicht nog wel door het beeld heen zien. Maar mezelf terugzien op foto’s was vreselijk. Je ziet het en denkt: dit ben ik niet. Ik voelde me veel jonger dan ik eruit zag en begon een hekel te krijgen aan mijn eigen gezicht.

Twee jaar geleden ben ik naar Velthuis kliniek gegaan om te informeren naar de mogelijkheden van een facelift. Maar de kosten en de hersteltijd hielden me toen tegen. Ik besloot eerst een onder- en bovenooglidcorrectie te laten doen door plastisch chirurg dr. Leon van Adrichem. Ik had van die zakjes onder mijn ogen en zag er daardoor altijd moe uit. Die ooglidcorrectie gaf al een enorme verjonging. Mijn ogen stonden weer open en helder en ik voelde me ook minder moe omdat ik er minder moe uitzag. Ik was dus heel blij met die ingreep!

Twee jaar later heb ik de knoop doorgehakt en toch een hals-facelift ondergaan. De eerste weken daarna was ik was echt niet toonbaar en ben veel binnen gebleven. Maar na een paar weken was alles weer verdwenen en na zes weken zag je er zo goed als niets meer van. Het resultaat was geweldig: heel natuurlijk. Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik mijn eigen gezicht weer. Dit ben ik. Mensen die niet weten dat ik een facelift heb gehad, zien het niet. Maar mijn neefje zei een paar weken geleden: ‘Tante Joke, je ziet er anders uit, jonger.’ Dat vond ik wel leuk!

Nu de onderste helft van mijn gezicht weer gefatsoeneerd was, viel de fronsrimpel tussen mijn wenkbrauwen ineens op. Daar heb door cosmetisch arts drs. Franca van der Smit wat Botox in laten spuiten. En de rimpel tussen mijn neus en mondhoeken is ook opgevuld met injectables. Ik moet eerlijk zeggen: het effect is verbluffend.

Cosmetische operaties worden nog steeds gezien als ijdelheid. Ouder worden hoort erbij, daar moet je je maar bij neerleggen. Maar als je dan weet dat er iets aan te doen is…”

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten