Ervaringsverhaal van een borstvergroting
Marian

Marian

Ervaring

Marian onderging een borstvergroting bij dr. Laura Moojen. Ze is 100% tevreden met het resultaat.

Marian: “Het zit helaas bij ons in de familie, wat kleinere borsten. Ik droeg een beha maat 75A maar dat was nog steeds te groot. Ik was er erg onzeker door en durfde eigenlijk nooit bij iemand te logeren of mee te gaan zwemmen. Daarom wist ik al op jongere leeftijd dat ik graag een borstvergroting wilde laten uitvoeren.

Service, hygiëne en kennis vind ik vele malen belangrijker dan de kosten. Deze mening deelden mijn ouders ook, dus zijn wij gaan zoeken naar verschillende klinieken in Nederland. Ik hoorde dat Velthuis kliniek op nummer 1 stond qua borstvergrotingen. Ook de reviews waren positief. De reden dat wij uiteindelijk voor Velthuis zijn gegaan is omdat het direct al heel vertrouwd aanvoelde, niet als een ‘fabriek’.

Dokter Moojen heeft goed naar mijn lichaam gekeken en een aantal dingen opgemeten. Zij liet op de iPad een aantal voor- en nafoto’s zien van allerlei profielen en projecties en ik mocht voelen aan verschillende protheses. Het consult verliep heel soepel. Ik had het idee dat zij precies wist wat ik bedoelde. Wat mij opviel is dat dokter Moojen veel dieper op vragen in gaat dan wat ik wel eens van vriendinnen heb gehoord wat zij tijdens hun consult bespraken. Omdat een aantal vriendinnen van mij ‘voor de spier’ zijn geopereerd, vroeg ik dokter Moojen of dit bij mij ook mogelijk zou zijn. Zij gaf aan dat het inderdaad mogelijk zou zijn, maar daar zou ik op latere leeftijd spijt van kunnen krijgen omdat het sneller gaat hangen en plooien.

De operatie viel mij heel erg mee. Iedereen was superlief en meelevend. Ook dokter Moojen kwam nog even langs met de anesthesist om mij gerust te stellen want ik was best angstig voor de narcose. Eenmaal op de operatietafel heb ik nog even de laatste vragen beantwoord en toen ging ik heerlijk slapen. Ik werd voor mijn gevoel tien minuten later alweer wakker.

In principe viel de pijn erg mee. Ik was ook niet misselijk, wat je vaak wel hoort na een narcose. Ik ben vier dagen thuis geweest en toen ben ik weer gaan werken, kantoorwerk. Mijn collega pakte mijn mappen als ik die nodig had, omdat dat je dat natuurlijk nog niet kunt/mag tillen.

Ik ben 100% tevreden. De grootste verandering is toch wel het aanzicht in de spiegel. Ik voelde mij veel ‘vrouwelijker’ en mooier. Ik heb gekozen voor ronde protheses, zodat ik mooi de bolling zou zien. Dit is helemaal gelukt. Mijn borsten zijn heel zacht en beweeglijk, maar tegelijkertijd kan ik ook makkelijk een topje aan zonder beha, dan heb ik alsnog een mooi decolleté en staan ze mooi recht. Ik ben nu veel makkelijker met kleding passen etc. Beha’s kopen is nu een heerlijke bezigheid!

Dokter Moojen is een schat van een vrouw, hartstikke aardig en zeer kundig. Ze is recht door zee en vertelt je direct wanneer iets wel en niet kan. Ze laat je niet met twijfels naar huis gaan en dat vond ik erg fijn. Ook alle verpleegkundigen zijn heel kundig en aardig. Wanneer ik naar resultaten en verhalen van anderen kijk en luister, ben ik zo blij dat ik iets meer heb betaald. Mijn borsten zijn prachtig geworden, de littekens zijn amper zichtbaar, ze zijn mooi zacht en vrijwel identiek. En ik heb geen complicaties gehad. Het is het echt waard.”

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten