Ervaring borstverkleining
Jessica

Jessica

Ervaring

Jessica (23) : “Mijn nieuwe cupmaat past precies bij mijn lichaam.”

Jessica: “Ik ben maar 1.52 meter en had een cup F. Door die zware borsten had ik last van mijn rug en nek. Al vier jaar lang dacht ik erover een borstverkleining te laten doen en nu vond ik dat het tijd was om in actie te komen. Tijdens het eerste consult bij dr. Moojen-Zaal bleek dat mijn indicatie goed was en dat de ingreep gedeeltelijk vergoed zou worden. Dus dacht ik: nu ga ik het ook echt doen. Toch heb ik daarna nog wel een tweede consult aangevraagd, om te bekijken hoe het precies zou gaan worden. Toen was ik helemaal gerustgesteld en heb ik de afspraak voor de operatie gemaakt.

De ingreep is prima verlopen maar de weken erna waren pittig. Ik kon niks zelf en moest door mijn ouders worden verzorgd. Ik kon niet goed rechtop lopen en was bang dat de hechtingen los zouden laten. Maar over de hele linie is het herstel wel goed gegaan, het heeft alleen wat tijd nodig gehad. Ik ben in totaal anderhalve maand uit de roulatie geweest.

Je weet bij een borstverkleining nooit precies hoe het zal worden, je legt je lichaam toch in handen van iemand die je niet kent. Maar dr. Moojen heeft echt prima werk afgeleverd, ik ben heel blij met het resultaat. Er is een groot deel van het weefsel weggehaald en mijn borsten zijn ook gelift. Ik ben naar een C-D cup gegaan en dat past precies bij mijn lichaam. Het litteken zit net onder mijn borst, dat zie je niet. Het is echt heel mooi geworden.

De operatie is inmiddels vijf maanden geleden en ik merk dat ik veel meer rechtop loop. Ik kan meer kleding aan, een nieuwe beha kopen is simpel en ook sporten gaat veel makkelijker. Nek- of rugklachten heb ik niet meer. Het was een groot avontuur want ik was nog nooit geopereerd. Maar in mijn eigen beleving heeft mijn borstverkleining echt enorm veel verschil gemaakt.”

20120703_borstverkleining
20120703_borstverkleining
20120703_borstverkleining
Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten