Daniella kreeg een borstvergroting door dr. Laura Moojen - Velthuis kliniek
Daniella

Daniella

Ervaring

Daniella kreeg een borstvergroting door dr. Laura Moojen. “Op een schaal van 1 tot 10 geef ik een dikke 11!”

Daniella (45): “Toen ik begin twintig was, wilde ik al een borstvergroting. Ik ben toen naar een kliniek geweest, maar de arts stuurde me naar huis. Hij vond me te jong en zei: ‘Je hebt toch mooie borsten? Ga er nog maar eens over nadenken.’ Ik heb geprobeerd het los te laten, maar naarmate ik ouder werd groeide de ontevredenheid. Ik vond mijn borsten te klein en ook te leeg aan de bovenkant. Ik voelde me niet zeker over mezelf, ook niet in relaties. Ik heb er best lang mee gelopen maar uiteindelijk besloot ik: ik wil het toch doen. Bij de eerste kliniek waar ik op consult ging, voelde het niet goed. Er was geen klik met de arts. Vervolgens heb ik met Velthuis kliniek gebeld. Ik had al over dr. Laura Moojen gehoord, zij is op regelmatig op tv. Ik wilde heel graag de allerbeste plastisch chirurg en gelukkig kon ik bij haar terecht.

Dr. Moojen was heel relaxed. Tijdens het consult heeft ze mijn borsten bekeken en gevraagd wat ik wilde. Nou, ik hoef echt niet nagekeken te worden op het strand, ik wilde gewoon wat vollere borsten die beter in verhouding zouden zijn met mijn lichaam. De dokter liet me foto’s zien van het resultaat dat zij voor ogen had. Ik vond het mooi, maar zag ook aan de bovenkant wat plooitjes bij de oksel. Toen ik opmerkte dat ik dat niet mooi vond, zei ze: ‘Maar kijk eens in de spiegel, die plooitjes heb jij ook.’ Ik heb vroeger veel gesport en daardoor een wat breder bovenlijf. Als de spieren iets slapper worden, ontstaan er vanzelf klein plooitjes. Dr. Moojen merkte aan mij dat ik het eng vond. ‘Waar ben je bang voor?’ vroeg ze. ‘Dat het niet mooi wordt,’ antwoordde ik eerlijk. Daar reageerde ze heel goed op. Ze was heel eerlijk over de ingreep en maakte de boel niet mooier dan het was. Daardoor durfde ik het aan.

Een paar weken later lag ik al op de operatietafel. Toen ik wakker werd uit de narcose en naar mijn borsten keek dacht ik: Ojee, wat is dit? Voor mijn gevoel waren ze enorm groot. Maar al na tien minuten was ik eraan gewend. Ik mocht haar huis om te herstellen en echt waar, ik heb nergens last van gehad. Het meest vervelende was het hechtinkje onder de borst verwijderen.

Over het resultaat ben ik meer dan tevreden: op een schaal van 1 tot 10 geef ik een dikke 11! Het is echt nog mooier geworden dan ik verwacht had. Misschien is mijn verhaal een droomverhaal, maar geloof mij: ik ben echt wel kritisch. Ik zou het zo weer laten doen, maar dan wel weer bij haar. Ik ben 45 maar heb de borsten van een 18-jarige. Ik voel me zekerder en dat straal ik uit. Sinds de operatie zeg ik elke dag: dit is echt, dit hoort bij mij.”

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten