Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Bunny lines

Weg met die vervelende lijntjes op je neus

Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Bunny lines in het kort

  • Bunny lines zijn horizontale lijntjes op je neus
  • De lijntjes ontstaan door het optrekken van de neus
  • Bunny lines zijn gelukkig goed te behandelen met Botox

Wat zijn bunny lines?

De horizontale lijntjes die op je neus verschijnen door het optrekken van je neus, noemen we bunny lines. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren tijdens het lachen, fronsen of bij knijpen van je ogen. Na verloop van tijd kunnen deze lijntjes ook zichtbaar blijven als je gezicht ontspannen is en je je neusspieren niet gebruikt. Als de bunny lines erg diep zijn, lijkt het net alsof je je neus ergens voor optrekt. Dit kan je als erg storend ervaren. Om bunny lines te verhelpen kun je bij Velthuis kliniek daarom terecht voor een effectieve behandeling met Botox. Dit zorgt ervoor dat de aandacht niet meer naar je neus gaat, maar naar jou!

De behandeling van bunny lines

Wanneer je bij Velthuis kliniek komt voor een eerste consult krijg je een gesprek met de cosmetisch arts die jou ook daadwerkelijk gaat behandelen. In dit gesprek bekijkt de arts of je geschikt bent voor een behandeling. Met uitgebreid, open en eerlijk advies, vertelt hij of zij precies wat je kunt verwachten. Vervolgens wordt gekeken welke oplossing het beste bij je past.

Bij de behandeling van de bunny lines gebruiken onze specialisten de tijdelijke spierontspanner Botox. Met een bepaalde hoeveelheid hiervan zorgen de gespecialiseerde artsen ervoor dat de spiertjes ontspannen. Hierdoor verzachten de lijntjes of verdwijnen ze zelfs helemaal. Verdoving is niet nodig bij deze behandeling, omdat de injectienaald die onze specialisten gebruiken heel fijn is en slechts zorgt voor het gevoel van een speldenprikje. Dat maakt de behandeling vrijwel pijnloos. De huid kan na een behandeling zo’n 1 à 2 uur wat rood worden en opzwellen. 

Na de behandeling, die zo’n 5 tot 10 minuten duurt, kun je meteen naar huis. Let er wel even op dat je tot 4 uur na de behandeling niet gaat liggen. Dit om verspreiding van de Botox naar ongewenste gebieden te voorkomen en de werking op de gewenste plekken zo effectief mogelijk te laten zijn. Ook is het verstandig om tot ongeveer 2 uur na de inspuiting de spieren in het behandelde gebied zoveel mogelijk te gebruiken

Botox

Een tijdelijke spierontspanner als Botox is geen filler, maar een stof die de mimische spieren ontspant. Het middel stagneert het signaaloverdracht van de zenuwen naar de spieren. Doordat de spieren zijn uitgeschakeld worden rimpels, zoals bunny lines, minder zichtbaar. Bij Velthuis kliniek gebruiken we de producten van leverancier Allergan: de producent van Botox.

Wat kost een Botox behandeling?

Om de bunny lines aan te pakken en te verzachten werken onze artsen met Botox. De prijs hangt samen met de hoeveelheid die voor jou geschikt is. Een correcte indicatie krijg je na een eerste consult, op basis van de goede analyse.

Tijdelijke spierontspanner Botox - 0,5 zone

€ 105,-
Welke cosmetisch artsen helpen je bij deze behandeling?

De behandelingen worden uitgevoerd door ervaren, speciaal opgeleide cosmetisch artsen. Zij weten precies hoe ze jouw bunny lines op een natuurlijke manier kunnen verzachten.

Maak kennis met onze specialisten

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201