Boek je consultafspraak online   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Aflevering 6

Het Zit In De Familie

Aflevering 6

In de laatste aflevering van 'Het Zit In De Familie' volgen we de families Van der Velde en Gordebeke. De ene familie heeft last van grote neuzen, de andere familie heeft hele smalle lippen. Onze ervaren specialisten bepalen samen met hen passende behandelingen zodat ze weer vol vertrouwen in het leven kunnen staan. 

neuscorrectie

Familie Van der Velde

Moeder Bianca en dochter Romy hebben ontzettend veel last van hun grote neuzen. Bianca's neus is niet alleen groot, maar staat ook scheef. De vrouwen worden hun hele leven al gepest. Het doet de dames veel pijn en verdriet. Moeder en dochter willen enorm graag geholpen worden en eindelijk een onopvallende neus krijgen. 

Familie Van der Velde

Injectables - Fillers

Familie Gordebeke

Bianca en haar dochter Daphne hebben ontzettend last van hun kleine bovenlip. Als ze lachen, dan zie je vooral hun tanden. Dochter Daphne vergroot iedere dag haar lippen met een lippotlood. De vrouwen denken dat ze er veel vriendelijker uit zullen zien met volle lippen. 

Aflevering van familie Gordebeke

Deze specialisten zijn te zien in de laatste aflevering

Onze gespecialiseerde artsen helpen je graag verder.

Maak kennis met onze specialisten

Meer informatie

Wil jij meer weten over een van de behandelingen uit de laatste aflevering van 'Het Zit In De Familie' of direct een consult inplannen? Neem dan contact met ons op!

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201