Boek je consultafspraak online   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Aflevering 2

Het Zit In De Familie

Aflevering 2

In de tweede aflevering van 'Het Zit In De Familie' maak je kennis met de families Blomvliet en Blom. De ene familie kampt met grote neuzen, de andere met enorme wallen. Onze plastisch chirurgen helpen ze graag om hun lichamelijke ongemakken achter zich te kunnen laten

Neuscorrectie

Familie Blomvliet

Vader Richard en zussen Aline en Lisanne hebben alle drie een grote neus. Door hun neus voelen zij zich ontzettend onzeker en ongemakkelijk, vooral in openbare ruimtes. Ze zijn bang voor de reacties van vreemden. Zodra de zusjes een camera zien, zorgen ze er altijd voor dat ze van de voorkant gefotografeerd worden, zodat de zijkant van hun neus niet zichtbaar is. Vader en dochters dromen al jaren over het hebben van een kleinere neus. 

Familie Blomvliet

Bekijk hier het gedeelte over de neuscorrecties

Onderooglidcorrectie

Familie Blom

Barbara en haar vader Ronaldus hebben allebei onwijs last van de 'theezakken' onder hun ogen. Deze wallen heeft vader weer geërfd van zijn moeder, Barbara's oma. Vader en dochter zijn iedere dag bezig met hun wallen. Wat zouden ze het fijn vinden om er eindelijk weer eens uitgerust uit te zien. 

Aflevering van familie Blom

Bekijk hier het gedeelte over de onderooglidcorrecties
Deze artsen zijn te zien in de tweede aflevering

Onze gespecialiseerde artsen helpen je graag verder.

Maak kennis met onze specialisten

Meer informatie

Wil jij meer weten over een van de behandelingen uit de tweede aflevering van 'Het Zit In De Familie' of direct een consult inplannen? Neem dan contact met ons op!

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201