Boek online je consultafspraak     

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De buikwandcorrectie van Sabrina

Buikwandcorrectie behandeld door Dr. Léon van Adrichem

Trek je een leuk jurkje aan, vragen mensen of je zwanger bent… Sabrina was klaar met haar buik en plastisch chirurg Léon van Adrichem snapte dat heel goed.

Sabrina (39): “Deze ingreep voelde als een beloning voor mezelf. Ik ben jong moeder geworden en heb vijf kinderen gekregen. Ik was altijd aan het overleven, altijd aan het zorgen voor mijn kinderen. Nu de kinderen groter zijn is het mijn tijd, nu mag ik zijn wie ik ben. Ik kan nu weer volop van het leven genieten.

De buikwandcorrectie heb ik puur gedaan voor mezelf. Na de zwangerschappen was mijn buik helemaal uitgerekt en ik had veel striemen. Als ik een jurkje droeg vroegen mensen op straat: ben je weer zwanger? Ik bleef er elke keer mee geconfronteerd worden. Dus ga je verdoezelen: meestal droeg ik wijde tuniekjes met een legging, nooit eens een leuke jeans met een riem. Op internet ben ik gaan zoeken naar mogelijkheden en heb ik reviews van anderen gelezen. Zo kwam ik bij Velthuis kliniek terecht. Tijdens de intake met dr. Léon van Adrichem was het gevoel gelijk goed. Ik wist meteen: hier ga ik het doen.

Na de operatie heeft een vriendin voor me gezorgd. De eerste paar dagen kun je weinig, dan moet je echt geholpen worden. Qua pijn viel het mee, dat mijn buikspieren gehecht waren deed meer pijn dan het litteken zelf. Het is net als met een bevalling: dat doet ook pijn, maar zodra je je baby in je armen hebt, ben je alles vergeten. Zo ging het nu ook. Toen ik na de operatie het resultaat zag was ik zo blij, ik voelde me als herboren.

Je moet zo’n ingreep niet doen om af te vallen zeggen ze altijd, maar ik ben zeker tien kilo afgevallen. Er is 3 kilo buikvet weggehaald en 2 kilo huid, dat scheelde al. Maar daarna ben ik ook veel oplettender geworden met wat ik eet. Ik ga nu heel bewust met mijn voeding om, want ik heb niet voor niets dit hele traject doorstaan. Ik wil zo blijven!

Dit is wie ik moet zijn, dit lichaam past bij mijn leeftijd, bij wie ik ben. Ik ben veel gelukkiger, gezelliger en spontaner. Binnenkort ga ik trouwen en dan kan ik mijn droomjurk aan. Mijn leven voelt nu helemaal compleet.”

"Dit lichaam past bij mijn leeftijd, dit is wie ik moet zijn"

Bel 088 - 7785201