Boek eenvoudig online je consultafspraak   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Ervaringsverhaal

De borst- en buikwandcorrectie van Elise

Buikwandcorrectie, Prothesewissel of verwijdering implantaten behandeld door Drs. Anne van Leeuwen

Na meer dan 35 jaar liet Elise haar borstprotheses vervangen en een jaar later nam ze ook afscheid van haar slappe buik. Bij drs. Anne van Leeuwen voelde zij zich in veilige handen.

Elise (62): “Als 25-jarige heb ik een borstvergroting laten doen. Mijn dochter was destijds 3 jaar en de borstvoeding ging ten koste van mijn stevige borsten. Het leken uiteindelijk wel 2 slappe velletjes en dat maakte me onzeker op die leeftijd. Ik heb van deze beslissing zeker 36 jaar plezier gehad, totaal geen lichamelijke ongemakken en op mijn 61e werd het tijd om de protheses te vervangen. Het voelde goed toen ik weer beter in proportie was.

Vol vertrouwen
Ik kwam via via terecht bij drs. Anne van Leeuwen, werkzaam bij Velthuis kliniek Den Haag-Rotterdam.
Een lieve, vriendelijke en professionele arts. Mijn consult met haar verliep heel fijn. Er was wederzijds vertrouwen en de verwachtingen waren duidelijk uitgesproken. Vol vertrouwen in haar en het medisch team ging ik de operatie in. Ook mijn herstel verliep soepel en al snel kon ik de dagelijkse dingen weer oppakken.

Geen twijfels meer
De weg naar mijn buikwandcorrectie was minder lang. Een jaar na mijn borstprothesewissel liet ik mijn buikwand corrigeren. Ook door drs. Van Leeuwen. En ook dit resulteerde in een prachtig resultaat. Nu mijn buik een stuk platter is, komen ook mijn borsten weer mooier tot z'n recht. Dat bleek een mooie win-win situatie.

Geen spijt
Ik ben een blij mens en heb totaal geen spijt van mijn operaties! Ik kan de kleding dragen die ik wil en kan een bikini aantrekken zonder mij ongemakkelijk te voelen! Lichamelijk voel ik mij ook helemaal prima. De littekens moeten nog een beetje vervagen maar dat is een kwestie van geduld.

Heel prettig
Velthuis kliniek is een professionele kliniek. De arts, consulente, OK assistente, verpleegkundige, etc, ze staan allemaal voor je klaar.
Mocht je overwegen om iets aan jezelf te doen, niet twijfelen en maak een afspraak!”

"Ik ben happy met mezelf."

Bel 088 - 7785201