Organisatie - Velthuis kliniek

Organisatie

Velthuis kliniek heeft een uitgebreide maar overzichtelijke organisatie, waardoor continuïteit en kwaliteit gewaarborgd zijn. De organisatie bestaat uit een vierkoppige directie (medisch, financieel, algemeen en operationeel) en een ondersteunende staf.

 

De medisch directeur geeft op medisch gebied leiding aan de artsen, is verantwoordelijk voor hun bijscholing en klinische lessen en heeft geregeld overleg met de artsen. De staf bestaat uit specialisten op het gebied van P&O, marketing & communicatie, financiën en kwaliteitsmanagement.

 

De vestigingen worden geleid door vestigingsmanagers die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken. In de vestigingen werken gemotiveerde teams van medisch specialisten, medisch assistenten, verpleegkundigen, secretaressen en administratief medewerkers. Velthuis kliniek heeft een eigen informatiecentrum dat zowel telefonisch als per e-mail voorlichting kan geven. Vanaf het eerste contact kunt u rekenen op een zuivere, betrouwbare en zeer zorgvuldige voorlichting.

 

De artsen zijn verenigd in een medische staf. Zij bepalen mede het medisch beleid van de organisatie. Het artsenreglement, waaraan de artsen gebonden zijn, is onder andere bedoeld om eenheid in de werkzaamheden te krijgen en ook de belangen van de artsen te behartigen. Alle artsen die bij Velthuis kliniek werken, zijn verplicht lid van de medische staf en moeten zich houden aan wat is vastgelegd in het reglement. Bovendien moeten ze zich onderwerpen aan besluiten die de medische staf neemt. 

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten