Waarom kiezen voor een privékliniek?
28-5-2015

Wanneer je een cosmetische ingreep wilt laten doen, heb je de keuze: wordt het een ziekenhuis of een privékliniek? Er zijn verschillende goede redenen om voor een kliniek te kiezen. En dat leggen we graag even uit.

In tegenstelling tot algemene ziekenhuizen zijn privéklinieken supergespecialiseerd in cosmetische chirurgie. De artsen in deze klinieken voeren de behandelingen vaker uit en hebben dus extra veel ervaring met deze ingrepen. Daarbij staat er een team van andere specialisten en behandelaars voor je klaar, zodat je indien gewenst een totaaladvies krijgt.

Ook een belangrijk verschil is dat in een kliniek service en persoonlijke aandacht voorop staan. Je bent er dus geen nummer. Artsen nemen uitgebreid de tijd voor je en luisteren goed naar je wensen en verwachtingen. In tegenstelling tot het ziekenhuis kent Velthuis kliniek geen wachttijden voor een consult of een OK behandeling. Je kan bij ons altijd snel terecht.

Velthuis kliniek scoort zeer hoog als het gaat om de tevredenheid van haar cliënten. Op www.zorgkaartnederland.nl zijn wij zelfs met een 9.0 beoordeeld – een opvallend hoge score. En maar liefst 95% beveelt ons aan. Topzorg in een comfortabele en ontspannen omgeving: dat is waarom zoveel mensen voor een privékliniek kiezen!

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten