Overlijdensbericht drs. Herm van Tits
5-9-2017
Overlijdensbericht Herm van Tits

Afgelopen zaterdag ontvingen wij het tragische nieuws dat collega plastisch chirurg  Herm van Tits op 54-jarige leeftijd is overleden. De geoefend wielrenner werd onwel toen hij in Frankrijk de Mont Ventoux beklom  en overleed ter plekke.

Drs. Herm van Tits was een van de weinige plastisch chirurgen in Nederland die ook is opgeleid als algemeen chirurg. Hij werkte na zijn opleiding in het Universitair Medisch Centrum st. Radboud in Nijmegen in tal van ziekenhuizen in binnen- en buitenland. In 2002 verbond hij zich aan het MMC en vanaf 2005 was hij tevens werkzaam in Velthuis kliniek Eindhoven. ,,Wij zullen hem enorm missen", zegt Maarten Fechner namens de maatschap plastische chirurgie Zuidoost-Brabant.

"Herm was meer dan 10 jaar een van de drijvende krachten achter onze kliniek. Wij denken met grote waardering terug aan zijn inzet en betrokkenheid om esthetische chirurgie in een professionele setting naar een topniveau te brengen. Wij zullen hem herinneren als een enthousiaste collega en een betrokken en integer mens", aldus Jak Dekker namens de Velthuis kliniek.

Herm van Tits was gespecialiseerd in borstcorrecties, traumatologie, esthetische aangezichtschirurgie en microchirurgie. Herm van Tits heeft een speciale bijdrage geleverd aan de RTL  programma’s Een Nieuw Begin en Lelijke Eendjes. ,,Mijn streven is het creëren van ideale vormen en contouren van zowel het gezicht als het lichaam," zei Van Tits eerder. Daarbij vindt hij het belangrijk om de verandering niet te extreem te maken. ,,Het streven is om een zo natuurlijk mogelijke uitstraling te behouden. De nieuwe vormen moeten echt bij iemand passen."

De patiënten van de overleden arts worden zo snel mogelijk persoonlijk geïnformeerd over de voortzetting van hun behandeling. 

 

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten