Lelijke Eendjes aflevering 1 seizoen 2 - Velthuis kliniek

Lelijke Eendjes afl. 1

Seizoen 2 - Aflevering 1

Lelijke Eendjes aflevering 1

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zien we het verhaal van Zakiya (18 jaar). Ze wordt van kleins af aan al gepest met haar grote neus. Naast de ervaringen van Zakiya kijken we ook mee met de behandeling van de 26-jarige Gaby. Gaby heeft cup 90H en heeft altijd last van haar rug en schouders.

Wilt u meer weten over gezichtsbehandelingenlichaamsbehandelingen of onze specialisten neem dan contact met ons op!

Behandelingen in deze aflevering:

Neuscorrectie
Borstverkleining 

;

Aflevering 1 deel 1

De neuscorrectie van Zakiya

45

De 18-jarige Zakiya wordt van kleins af aan gepest met haar grote neus. Plastisch chirurg drs. Maarten Fechner doktert een persoonlijk behandelplan uit.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zien we het verhaal van Zakiya (18 jaar). Ze wordt van kleins af aan al gepest met haar grote neus. En is onlangs onderwerp geweest van een ‘neus-challenge’ op Snapchat, waarbij naar aanleiding van haar foto opgeroepen werd om zoveel mogelijk foto’s met een vervormde neus te delen. Ze is zelfs gebeld door een radiozender die vroeg om haar reactie. Dit was afschuwelijk voor Zakiya en ze werd een bezienswaardigheid bij de lokale supermarkt waar ze werkte. Hierdoor moest ze stoppen met haar werk aan de kassa en zat ze vaak huilend op haar kamer.

Plastisch chirurg drs. Maarten Fechner biedt haar een luisterend oor en doktert een persoonlijk behandelplan uit om van Zakiya’s buitenproportioneel grote neus toe te werken naar een kleinere variant die veel beter bij haar gezicht past. Fase 1 van de behandeling zit er inmiddels op en na de eerste neuscorrectie ziet haar neus er al een stuk smaller en mooier uit. Met een tweede behandeling die nog volgt zorgt drs. Fechner er uiteindelijk voor dat Zakiya de neus heeft die ze graag wil: een onopvallend exemplaar dat bij haar past en waarvoor ze zich nooit meer hoeft te schamen.

Voor en na de behandeling

Voor de behandeling

Behandelingen in deze aflevering:

;

Aflevering 1 deel 2

De borstverkleining van Gaby

45

De 26-jarige Gaby heeft door haar grote borsten altijd last van haar rug en schouders. Plastisch chirurg drs. Felicia Smits zorgt ervoor dat Gaby weer rechtop een kamer binnenloopt.

Gaby heeft cup 90H en heeft altijd last van haar rug en schouders. Sinds kort kan ze beha’s vinden in haar maat die betaalbaar zijn, maar de beugels doen zo’n pijn dat het haar huid openhaalt. Ze wordt ook regelmatig aangesproken op haar grote borsten, vooral door mannen. Gaby werkte als kamermeisje in een hotel maar het werk is eigenlijk te zwaar voor haar. Kortom: tijd om haar van de extra last te verlossen.

Plastisch chirurg drs. Felicia Smits zorgt ervoor dat Gaby weer rechtop een kamer binnenloopt, met haar kinderen kan spelen en lekker kan paardrijden. Bij de borstverkleining wordt ruim 800 gram bij elke borst weggehaald en worden haar borsten en tepels gelift, waardoor alles weer op de juiste hoogte zit. We zien hoe dolgelukkig Gaby is met haar prachtige ‘nieuwe’ borsten die passen bij haar lichaam, leeftijd en leven.

Voor en na de behandeling

Voor de behandeling

Behandelingen in deze aflevering:

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over een behandeling of vraag je je af wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten