Lelijke eendjes seizoen 3 aflevering 1 - Velthuis kliniek

Lelijke Eendjes afl. 1

Seizoen 3 - Aflevering 1

Lelijke Eendjes aflevering 1

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zien we het verhaal van Miranda (22). Miranda is op eigen kracht veel afgevallen, maar krijgt de vetbobbel op haar venusheuvel niet weg. Naast de ervaringen van Miranda kijken we ook mee met de behandeling van de 22-jarige tweeling Kimberley en Chantal. Zij hebben beiden een grote, bobbelige neus waar ze niet blij mee zijn.

Wil je meer weten over gezichtsbehandelingenlichaamsbehandelingen of onze specialisten neem dan contact met ons op!

Behandelingen in deze aflevering:

Buikwandcorrectie
Borstvergroting
Neuscorrectie

;

Aflevering 1 deel 1

De buikwandcorrectie van Miranda

45

De 22-jarige Miranda is op eigen kracht veel afgevallen, maar krijgt de vetbobbel op haar venusheuvel niet weg. Plastisch chirurg drs. Felicia Smits doktert een persoonlijk behandelplan uit.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zien we het verhaal van Miranda (22). Ze is in 3 jaar tijd op eigen kracht 45 kilo afgevallen, maar de vetbobbel op haar venusheuvel krijgt ze er maar niet af. Ook het losse vel op haar buik en lege borsten storen haar, maar haar venusheuvel vindt ze het ergste.

Plastisch chirurg drs. Felicia Smits biedt haar een luisterend oor en doktert een persoonlijk behandelplan uit om Miranda het figuur te geven dat past bij haar nieuwe gewicht. Miranda ondergaat een buikwandcorrectie om het overtollige vel en vet weg te krijgen en een borstvergroting om haar lege borsten weer volume te geven.

Voor en na de behandeling

Voor de behandeling

Behandelingen in deze aflevering:

;

Aflevering 1 deel 2

De neuscorrectie van tweeling Kimberley en Chantal

45

Als je niet blij bent met je uiterlijk dan kun je de spiegel vermijden. Maar wat als je een eeneiige tweeling bent, samen woont en je ziet er identiek uit? Dan word je dus de hele tijd geconfronteerd met dát wat je niet mooi vindt.

De 22-jarige tweeling Chantal en Kimberley zijn beiden niet tevreden met hun grote, bobbelige neus. Chantal en Kimberley hebben het idee dat er altijd naar ze wordt gekeken en daar worden ze behoorlijk onzeker van.

Plastisch chirurg dr. Bart Stubenitsky helpt de tweeling hun grootste droom waar te maken door middel van een neuscorrectie. Het leven van Chantal en Kimberley verandert door één operatie. 

Voor en na de behandeling

Voor de behandeling

Behandelingen in deze aflevering:

Wij staan voor je klaar

Heb je een vraag over een behandeling of vraag je je af wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten