Boek je consultafspraak online     

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Oorlelverjonging

Vanaf € 300 euro

Mooie oorlellen die gezien mogen worden.

Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Stoor jij je aan je oorlel?

Draag jij graag mooie oorbellen? Maar is de vorm van je oorlellen niet meer wat deze geweest is? Bij Velthuis kliniek brengen we je oorlellen graag weer in de beste vorm. Met onze filler behandeling is dat zelfs helemaal geen grote ingreep.

Hoe ontstaat een slappe oorlel?
Naarmate we ouder worden neemt niet alleen het volume in ons gezicht af, ook onze oorlellen worden dunner, rimpeliger en slapper. Gelukkig kunnen we dit effect van moeder natuur goed behandelen of terugdraaien met fillers. Dankzij de oorlelverjonging heb je straks weer jeugdige, volle, rimpelloze oorlellen. En dat wel tot een jaar lang. Zodra het lichaam de filler geheel of gedeeltelijk heeft opgelost, kan de behandeling bovendien (zo vaak als gewenst) worden herhaald.

Het behandeltraject

De stappen van een oorlelverjonging

 • Telefonische intake

  Telefonische intake

  Bel 088 – 7785201 (ma-do van 8-18 uur, vrij van 8-17 uur). Je krijgt dan een van de medewerkers van ons Informatiecentrum aan de lijn. Zij vragen je naar je klachten en je wensen en plannen op basis daarvan een consult in bij de cosmetisch arts die jou het beste kan helpen. Uiteraard houden we rekening met de plaats waar je woont en de dagen die voor jou handig zijn.

  Om het consult zo goed mogelijk voor te bereiden vragen we naar je medische achtergrond en je medicijngebruik. Ook ontvang je alvast informatie over de behandeling.

  Direct contact opnemen

  MA - DO 08.00 - 18.00

  VR 08.00 - 17.00

 • Advies gesprek met arts

  Consult

  Tijdens het consult word je ontvangen door de cosmetisch arts. Zij geeft je informatie over de behandeling, de voor- en de nazorg. Je bespreekt samen je wensen en je verwachtingen. De cosmetisch arts kan je precies uitleggen welke behandeling voor jou het meest geschikt is. Zij geeft je eerlijk advies over het te verwachten resultaat, de risico’s en het herstel.

  Besluit je de behandeling te doen, dan wordt alle informatie op papier gezet. Samen met de cosmetisch arts onderteken je deze behandelovereenkomst.

 • De behandeling

  De behandeling

  Voor de behandeling maken we foto's voor in je medisch dossier. Bij een zogenaamde oorlelverjonging gebruikt Velthuis kliniek meestal het middel Juvéderm Volift, een veilige filler die met slechts een paar kleine prikjes het oorspronkelijke volume herstelt. De unieke, zachte gel met hyaluronzuur trekt in de huid. Daar trekt het vervolgens vocht aan. Zo wordt de huid van binnenuit opgevuld, zonder dat je het merkt. Zelfs de prikjes voel je praktisch niet dankzij het verdovingsmiddel lidocaïne dat in Juvéderm Volift zit. Een behandeling met fillers van Juvéderm duurt ongeveer vijftien minuten.

 • Nazorg

  De nazorg

  Direct na behandeling kunnen de oorlellen een beetje rood zijn en licht gezwollen. Dat verdwijnt meestal dezelfde dag nog. Ook kan er een blauw plekje ontstaan na de behandeling, maar ook die verdwijnt snel. Na 1 tot 2 weken kun je het uiteindelijke resultaat bewonderen. Let er tot die tijd wel even op dat je geen zonnebank- of saunabezoek plant. En wacht ook nog even met je mooie oorbellen tot na die twee weken.

  Tijdens de eindcontrole op de kliniek worden er foto’s gemaakt voor in je medische dossier. Goed om te weten: de kliniek is 24/7 bereikbaar voor vragen of als je je zorgen maakt over je herstel.

 • Risico's

  Risico's

  Er zijn over het algemeen geen complicaties, gevaren of nadelen bij deze behandeling. Zoals bij elke behandeling bestaat het risico van infectie en een allergische reactie. Beide risico’s zijn minimaal.

Welke cosmetisch artsen helpen je bij deze behandeling?

Onze cosmetisch artsen zijn gespecialiseerd in de behandeling met fillers. Zij doen er alles aan doen om je oren weer hun mooie vorm te geven.

Maak kennis met onze specialisten

Wat kost een oorlelverjonging?

Afhankelijk van de vorm en grootte van de oorlellen volstaat een behandeling met Juvéderm Volift 0,55 ml of 1 ml.

Juvéderm Volift 0,55 ml

€300,-

Juvéderm Volift 1,0 ml

€550,-

Meer informatie over oorlelverjonging

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik weer aan het werk? Hoe word ik verdoofd? Antwoord op deze vragen lees je hier.

Wanneer kan ik weer aan het werk?

Je kunt na een fillerbehandeling direct weer aan het werk. Je kunt de behandeling bij wijze van spreken tijdens je lunch ondergaan. De meeste mensen gaan de volgende dag weer werken.

Hoe word ik verdoofd?

Een verdoving is bij inspuiting met een filler meestal niet nodig. Maar als je wilt kunnen we de huid verdoven met een paar kleine prikjes of een crème.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Omdat hyaluronzuur erg veel vocht aantrekt en vast kan houden, vult het de huid van binnenuit op. De stof wordt binnen een of twee dagen afgebroken, dus maakt het lichaam voortdurend nieuw hyaluronzuur aan. Als we ouder worden, vertraagt dit proces echter. Door een hyaluronzuurfiller in te spuiten, wordt de huid opnieuw voller en soepeler en kunnen rimpels opgevuld worden.

Direct contact opnemen

MA - DO 08.00 - 18.00

VR 08.00 - 17.00

Vestigingen Stel een vraag

Wil je meer informatie over oorlelverjonging?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201