Profiteer nu van onze fijne zomeractie 

Lees meer
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Prijslijst Plastische Chirurgie

Of neem contact op: 088 - 7785201

MA - DO

08.00 - 18.00

VR

08.00 - 17.00

Of neem contact op
Prijzen vanaf 1 februari 2024

Prijslijst plastische chirurgie

Hier vind je een overzicht van alle prijzen van plastisch chirurgische ingrepen. Omdat iedere cliënt, ieder gezicht en ieder lichaam verschillend is en onze specialisten een advies op maat geven, kan de prijs op de offerte afwijken van de prijzen zoals op onze website vermeld. Onderstaande prijzen zijn dan ook vanaf prijzen. Al onze behandelingen zijn inclusief controles door verpleegkundige en arts, en gangbare anesthesie. 

Aan een consult zijn € 50,- consultkosten verbonden. Deze worden in mindering gebracht op de uiteindelijke prijs van je behandeling, wanneer je deze binnen een jaar ondergaat. 

 

Terug naar het overzicht > 

Bekijk alle behandelingen > 

Veelgestelde vragen

Vragen

Zijn er kosten aan een consult verbonden? Is het mogelijk om in termijnen te betalen? Wordt mijn behandeling vergoed? Het antwoord op deze vragen vind je hieronder. 

Zijn er kosten aan een consult verbonden?

Aan een intake zijn € 50,-  kosten verbonden. Deze worden in mindering gebracht op de uiteindelijke prijs van je behandeling. De specialist zal de verschillende behandelmogelijkheden met je bespreken. Wat je ook kiest, je weet precies waar je aan toe bent.

Is het mogelijk om te betalen in termijnen?

Betaling in termijnen is helaas niet mogelijk.

Wordt mijn behandeling vergoed?

Om te beoordelen of een zorgvraag voor vergoeding in aanmerking komt, volgt Velthuis kliniek de Werkwijzer beoordeling behandelingen van plastisch-chirurgische aard zoals deze door de zorgverzekeraars is opgesteld. Hierin wordt uitgelegd wanneer je wel of niet in aanmerking komt voor vergoeding uit de basisverzekering. Lees er hier meer over of neem contact op met je zorgverzekeraar.

Hoe wordt de uiteindelijke prijs bepaald?

De uiteindelijke prijs van een behandeling of combinatie van behandelingen is afhankelijk van het door de specialist voorgestelde behandelplan dat tijdens het consult met je wordt besproken. 

 

Kan ik contact betalen met biljetten?

Wij accepteren in de klinieken biljetten tot 200 euro. Biljetten van 200 euro of hoger nemen wij vanaf 1 juli 2022 helaas niet meer aan.

 

Direct contact opnemen

MA - DO 08.00 - 18.00

VR 08.00 - 17.00

Vestigingen Stel een vraag

Meer informatie?

Bekijk alle informatie over onze behandelingen of stel al je vragen aan een van onze specialisten tijdens een consult

Plan een intake
Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201