Boek je consultafspraak online     

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Nieuws

Nieuw; Profhilo Body

25 / 07 / 2023

Heb je last van een verslapte huid bij je bovenarmen, buik, knieën, ellebogen of andere delen van je lichaam? Dat kan erg storend zijn! Met Profhilo Body pak je deze huidverslapping eenvoudig aan en wordt de huid daadwerkelijk hersteld en verjongd.

Wat is Profhilo Body?

Profhilo is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Hiermee stimuleer je de aanmaak van collageen (wat zorgt voor stevigheid) en elastine (wat zorgt voor rekbaarheid). Met als gevolg dat de huid weer stevig en gezond wordt in verschillende huidlagen.

Profhilo is voornamelijk gericht op het gelaat en de hals. Profhilo Body is speciaal ontwikkeld voor het lichaam. Bij Profhilo Body bestaat het hyaluronzuur uit 48 mg hoog en 48 mg laag moleculair gewicht. De samenstelling bij de behandeling voor het gelaat is anders.

Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt. De BAP-techniek zorgt ervoor dat de Profhilo met een aantal injecties strategisch wordt verdeeld over het behandelgebied. Deze verdeling zorgt ervoor dat de Profhilo zich vervolgens vanzelf optimaal verspreidt in de huid van het volledige behandelgebied. Er zijn dus maar een aantal injecties nodig om een geheel gebied optimaal te behandelen, zowel voor het gelaat als voor het lichaam. Voor Profhilo Body geldt een optimaal resultaat bij 2 a 3 behandelingen, met een tussenpoos van een maand.

Meer weten? Lees dan meer over deze behandeling of neem contact met ons op. 

Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201