Boek eenvoudig online je consultafspraak  

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Nieuws

Herhalingen van RTL 4 Tv-programma 'De Kliniek' 2022

04 / 07 / 2022

Heb jij het tweede seizoen van het RTL 4 Tv-programma 'De Kliniek' nog niet gezien? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf zaterdag 9 juli zullen de afleveringen wekelijks nog een keer te zien zijn.

Cliënten helpen weer meer zichzelf te laten zijn

In het tweede seizoen van het RTL Tv-programma 'De Kliniek' volgen we een aantal specialisten van Velthuis kliniek tijdens hun werk. Maar jullie leren onze specialisten ook als persoon beter kennen. Wat is hun passie? Wat drijft hen? Wat geeft ze voldoening in het werk? Daarnaast ontmoeten we ook hun cliënten. Wat zijn hun wensen? Waar storen deze cliënten zich aan? En zijn zij meer zichzelf na de behandeling? Alle antwoorden op deze vragen zie je bij De Kliniek. 

In de verschillende afleveringen kun je meer zien over een mommy makeover, een (4d) facelift, een borstvergroting, een neuscorrectie en over ooglidcorrecties. 

Vanaf zaterdag 9 juli is 'De Kliniek' elke zaterdagmiddag te zien om 16.30 uur op RTL 4. De herhaling is zondagmiddag om 13.30 uur. Daarnaast zijn de afleveringen  terug te kijken op Videoland. Alle afleveringen zijn ook hier terug te zien.

Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201