Profiteer nu van onze fijne zomeractie 

Lees meer
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Nieuws

Nieuw seizoen van RTL 4 TV programma 'De Kliniek'

18 / 05 / 2022

In het tweede seizoen van het RTL 4 TV programma 'De Kliniek' volgen we 7 van onze gepassioneerde plastisch chirurgen die zich inzetten om hun cliënten meer zichzelf te laten zijn en weer meer zelfvertrouwen te krijgen. Ook volgen we de indringende verhalen van hun cliënten.

Te zien vanaf zaterdag 21 mei op RTL 4 en Videoland

In het tweede seizoen van het RTL TV programma 'De Kliniek' volgen we een aantal specialisten van Velthuis kliniek tijdens hun werk. Maar jullie leren onze specialisten ook als persoon beter kennen. Wat is hun passie? Wat drijft hen? Wat geeft ze voldoening in het werk? Daarnaast ontmoeten we ook hun cliënten. Wat zijn hun wensen? Waar storen deze cliënten zich aan? En zijn zij meer zichzelf na de behandeling? Alle antwoorden op deze vragen zie je bij De Kliniek. 

Vanaf zaterdag 21 mei is 'De Kliniek' elke zaterdagmiddag te zien om 16.30 uur op RTL 4. De herhaling is zondagmiddag om 13.30 uur. Daarnaast verschijnt de nieuwe aflevering wekelijks op Videoland. Alle afleveringen zijn na de uitzending ook hier terug te zien.

Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201