Boek eenvoudig online je consultafspraak  

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Nieuws

Nieuw TV programma 'De Kliniek'

08 / 01 / 2020

In de nieuwe workplace realityserie 'De Kliniek' volgen we onze plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten, en via hen onze cliënten, van de verschillende vestigingen van Velthuis kliniek. Van Rotterdam tot Velp en van Amsterdam tot Enschede: we zien overal hoe de cliënten door onze specialisten geholpen worden om de mooiste versie van zichzelf te ontdekken.

De mens achter de specialist

We volgen een mix van specialisten, die stuk voor stuk een duidelijke persoonlijkheid hebben. We zien hen aan het werk, maar leren ook de mens achter de specialist kennen. Wat is hun passie? Wat drijft hen? Wat geeft hen voldoening in het werk? Voor welke keuzes komen ze te staan? Gebruiken ze hun expertise ook buiten de kliniek?

Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan relevante thema’s die het vak meer context geven: van de beunhazerij met injectables of het populaire medisch toerisme, tot het toepassen van nieuwe technieken. 

'De Kliniek' is vanaf zondag 19 januari om 21:30 uur bij RTL 5 te zien. Alle afleveringen zijn na de uitzending ook hier terug te kijken.

Terug naar overzicht

Kijk 'De Kliniek' vanaf zondag 19 januari 2019 om 21:30 uur bij RTL 5.

Bel 088 - 7785201