Boek eenvoudig online je consultafspraak   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

De Kliniek

TV programma

De Kliniek

In het eerste seizoen van de workplace realityserie 'De Kliniek' volgen we onze plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten - en via hen onze cliënten - van de verschillende vestigingen van Velthuis kliniek. Van Rotterdam tot Velp en van Amsterdam tot Enschede: we zien overal hoe de cliënten door de Velthuis specialisten geholpen worden om de mooiste versie van zichzelf te ontdekken.

We volgen een mix van specialisten, die stuk voor stuk een duidelijke persoonlijkheid hebben. We zien hen aan het werk, maar leren ook de mens achter de specialist kennen. Wat is hun passie? Wat drijft hen? Wat geeft hen voldoening in het werk? Voor welke keuzes komen ze te staan? Gebruiken ze hun expertise ook buiten de kliniek?

Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan relevante thema’s die het vak meer context geven: van de beunhazerij met injectables of het populaire medisch toerisme, tot het toepassen van nieuwe technieken. 

'De Kliniek' is vanaf zondag 19 januari 2020 om 21:30 uur bij RTL 5 en Videoland te zien. Alle afleveringen zijn na de uitzending ook op de website van Velthuis kliniek terug te kijken.

Wil je meer informatie?

Wil jij meer weten over een van de specialisten of de behandelingen uit de afleveringen van 'De Kliniek' of direct een consult inplannen? Neem dan contact met ons op!

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201