Boek eenvoudig online je consultafspraak  

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Nieuws

Advies mondmaskers binnen onze klinieken per 2 oktober

01 / 10 / 2020

Jouw en onze veiligheid staan in onze zorgverlening altijd centraal. Sinds de uitbraak van het coronavirus hebben wij strikt de richtlijnen van o.a. het RIVM opgevolgd. Het resultaat hiervan is dat wij de kwalitatieve zorg, die je van ons gewend bent, kunnen blijven aanbieden.

Mondmasker voor jou

In het verlengde van het dringende advies vanuit de politiek, doen ook wij een dringend advies aan onze patiënten, cliënten, medewerkers en artsen om binnen onze kliniek een mondmasker te dragen. Met ingang van 2 oktober bieden wij je daarom bij de ingang van onze klinieken een mondmasker aan.

Wij verzoeken je dit mondmasker gedurende jouw verblijf te dragen.

Wanneer mag je niet naar onze kliniek komen?

Heb je klachten zoals vermeld in onze richtlijnen kom dan NIET naar onze kliniek. Wij verzoeken je om minimaal 1 dag voor jouw afspraak contact met ons op te nemen zodat we tot een passend alternatief kunnen komen.

Begeleiding meenemen naar jouw afspraak

Behalve het dragen van een mondmasker willen wij nogmaals benadrukken dat wij je bij voorkeur graag zonder begeleiding ontvangen. Indien begeleiding nodig is in verband met jouw mobiliteit, of om een andere zwaarwegende reden, dan is maximaal 1 begeleider toegestaan. Onze collega zal je deze vraag ook stellen bij het maken van de afspraak.

Indien je het prettig vindt, kun je tijdens jouw afspraak iemand laten meeluisteren via jouw telefoon.

Voor een overzicht van onze richtlijnen voor jouw bezoek klik hier

Met deze extra maatregelen willen wij een actieve bijdrage leveren aan het bestrijden van het coronavirus. Dit kunnen wij alleen samen met jou. Hiervoor alvast hartelijk dank.

Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201