Profiteer nu van onze fijne zomeractie 

Lees meer
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Blog

Waarom liposuctie?

23 / 11 / 2020

Wanneer je last hebt van ongewenste vetophopingen op bepaalde plekken, kan dat erg vervelend zijn. Je hebt al veel geprobeerd, maar door middel van sporten of afvallen lukt het niet om het vet op deze specifieke plekken weg te krijgen.

Waarom kiezen voor liposuctie?

Herkenbare plekken zijn bijvoorbeeld de vetrol op de onderbuik, het vet op de heupen, de billen, de dijen, de onderkin en de benen. Helaas komt dit omdat het genetisch of hormonaal bepaald is dat op die plekken van het lichaam zich veel vetcellen bevinden en het vet daar vaak zichtbaar blijft. Liposuctie is dan een goede optie om van deze overtollige vetcellen af te komen, en je figuur weer in balans te brengen. Lees meer over hoe liposuctie wordt uitgevoerd. 

Hoe lang blijft het resultaat van liposuctie zichtbaar?

Het definitieve resultaat van liposuctie kun je vanaf drie tot zes maanden na de ingreep goed beoordelen. Na die tijd zijn alle laatste sporen van zwellingen volledig verdwenen. De vetcellen die tijdens de liposuctie weggehaald zijn, kunnen niet meer terugkomen. Het resultaat is dus in principe blijvend, als je niet teveel met je gewicht schommelt. Op andere plekken zitten uiteraard nog wel vetcellen, die zich zullen vullen als je veel aankomt. Het lijkt daardoor misschien alsof het vet zich verplaatst, maar dat is niet het geval. Het vet verdeelt zich juist gelijkmatiger over het lichaam, waardoor de contourverbetering mooi in stand blijft. Probeer dus een gezonde levensstijl aan te houden voor het mooiste resultaat. Benieuwd naar verschillende voor- en na foto’s van liposuctie? Bekijk ze hier.


Wil jij meer weten over een liposuctie behandeling? Plan dan gerust eens een consult in bij een van onze plastisch chirurgen, zij helpen je graag verder!

Altijd volledig op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor info, acties en kortingen!

Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201