Profiteer nu van onze fijne zomeractie 

Lees meer
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Blog

Alles over de nieuwe HArmonyCa®-filler

Door Lizenka Adriaanse - 03 / 07 / 2024

De wereld van de cosmetische geneeskunde verandert snel. Voortdurend wordt er onderzoek gedaan naar nieuwe technieken en verbeterde formules om het scala aan behandelingen uit te breiden. De HArmonyCa®-filler is een nieuwe hybride injectable die de kracht van hyaluronzuur en calciumhydroxyapatiet combineert om je huid er jonger en stralender uit te laten zien. Cosmetisch arts Lizenka Adriaanse legt uit hoe deze nieuwe filler werkt en wat het voor jou kan betekenen.

Huidveroudering in het gezicht

De tekenen van veroudering, zoals rimpels, volumeverlies en huidverslapping zijn het gevolg van een samenspel van biologische processen. Na je dertigste begint de productie van collageen, het eiwit dat zorgt voor de stevigheid en elasticiteit van je huid, te verminderen. Dit leidt tot een verminderde huidelasticiteit, wat er in combinatie met zwaartekracht voor zorgt dat de huid gaat zakken, vooral rond de wangen, kaken en ogen. 

De innovatie van HArmonyCa® 

De nieuwe HArmonyCa® is geen gewone filler; het is een combinatie van hyaluronzuur en calciumhydroxyapatiet. Hyaluronzuur is al jaren bekend om zijn vermogen om direct volume en hydratatie aan de huid te geven. Calciumhydroxyapatiet, een mineraal dat van nature in botten voorkomt, stimuleert daarnaast de huidcellen om collageen te produceren. Dit zorgt voor een dubbel effect, namelijk onmiddellijke volumevergroting en langdurige versteviging van de huid. 

Waarom kiezen voor HArmonyCa®? 

De combinatie van hyaluronzuur en calciumhydroxyapatiet zorgt voor een onmiddellijke verbetering in huidvolume, terwijl de collageenproductie na enkele maanden voor een duurzaam verstevigend effect zorgt. Daarnaast biedt HArmonyCa® een natuurlijk ogend resultaat, waarbij je eigen schoonheid wordt geaccentueerd zonder dat het er kunstmatig uitziet. Vooral gebieden waar rimpels snel ontstaan door lachen en praten, zoals naast de mond, profiteren enorm van deze behandeling. HArmonyCa® versterkt deze gebieden namelijk van binnenuit. 

HArmonyCa® versus andere behandelingen 

Er zijn veel opties voor huidverjonging, van supplementen tot andere fillers. Wat HArmonyCa® onderscheidt, is dat het direct op de injectieplaats werkt om collageen te stimuleren. Dit maakt het effectiever dan supplementen, die vaak door het lichaam afgebroken worden voordat ze effect kunnen hebben. 

De behandeling 

De komst van HArmonyCa® betekent niet dat de hyaluronzuurfillers vervangen gaan worden. Voor bepaalde doelen wil je juist volume en souplesse in plaats van stevigheid. Gelukkig hoef je niet zelf te bedenken welke filler bij jouw wensen aansluit. Een goede behandelaar heeft de expertise om je hierbij te helpen. Aangezien de techniek van het injecteren van biostimulatoren zoals HArmonyCa® verschilt van die van traditionele hyaluronzuurfillers, is het wel van belang om een behandelaar te kiezen met ruime ervaring en expertise op dit gebied. Dit zorgt niet alleen voor de mooiste resultaten, maar minimaliseert ook de risico’s. 

Voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en natuurlijke manier om de huid te verjongen en te verstevigen, biedt HArmonyCa® een veelbelovende oplossing. Kom op consult bij een van onze ervaren cosmetisch artsen om te zien hoe HArmonyCa® jouw schoonheid kan versterken en behouden. 

Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201