Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

TV programma Lelijke Eendjes

TV programma

Lelijke Eendjes

In het hulpprogramma Lelijke Eendjes helpen onze specialisten mensen met een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat een zorgeloze toekomst in de weg staat. De deelnemers voelen zich verre van mooi, zijn onzeker of worden gepest. We laten zien hoe dit een schaduw over hun leven werpt en hoe de zon weer gaat schijnen nadat ze door een van onze artsen geholpen zijn.

In elke aflevering vertellen een of twee deelnemers over hun ervaringen, onzekerheden en gevoelens. Ze delen hun behandeltraject en het resultaat hiervan met de kijker. 

Afleveringen

Videos

Videos

Hier vind je alle afleveringen van het TV programma Lelijke Eendjes.

Neuscorrectie

Als je niet blij bent met je uiterlijk dan kun je de spiegel vermijden. Maar wat als je een eeneiige tweeling bent, samen woont en je ziet er identiek uit? Dan word je dus de hele tijd geconfronteerd met dát wat je niet mooi vindt.

Buikwandcorrectie

De 22-jarige Miranda is op eigen kracht veel afgevallen, maar krijgt de vetbobbel op haar venusheuvel niet weg. Plastisch chirurg drs. Felicia Smits doktert een persoonlijk behandelplan uit.

Borstvergroting

De 29-jarige Samantha heeft, zoals zij het zelf noemt, een mannenborst en voelt zich totaal geen vrouw.

Gynaecomastie en buikwandcorrectie

De 24-jarige Maran is op eigen kracht ruim 60 kilo afgevallen. Hij heeft een gezond BMI, maar heeft vrouwenborsten en een slappe buik overgehouden aan zijn afvalrace. Zijn lichaam ziet er daardoor behoorlijk vrouwelijk uit.

Injectables

De 27-jarige Soumaya heeft een gummy smile. Vanaf kleins af aan wordt zij hiermee gepest, waardoor ze behoorlijk onzeker is geworden. Drs. Yvonne Aarnink heeft de oplossing gevonden!

Kincorrectie en halsliposculptuur

De 33-jarige Carinke heeft meer onderkin dan kin, waardoor ze heel onzeker in het leven staat. Ze krijgt vaak negatieve reacties van de buitenwereld, zo noemen ze haar zelfs kalkoen. Ze baalt enorm van haar kin en wil ontzettend graag geholpen worden.

Neuscorrectie

Roy's neus is heel groot. Bovenaan zit een flinke bobbel en hij staat scheef. Hij heeft hierdoor regelmatig bloedneuzen en wordt altijd aangesproken op zijn neus.

Borstlift met protheses

Tirza heeft grote tepelhoven die grotendeels haar borsten bedekken. Ze zijn ook niet rond, maar driehoekig. Verder heeft ze platte borsten overgehouden aan haar 2 zwangerschappen en hangen ze erg.

Borstverkleining

Studente Ava (23) is in korte tijd veel afgevallen, waardoor haar borsten zijn gaan hangen en daarnaast zijn ze ongelijk. Ze voelt zich hierdoor bijzonder onzeker en durft zich letterlijk en figuurlijk niet bloot te geven aan mensen.

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201