Boek eenvoudig online je consultafspraak  

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Aflevering 3

Het Zit In De Familie

Aflevering 3

In de derde aflevering van 'Het Zit In De Familie' volgen we de families Henze en Alrasho. De ene familie heeft last van erg slappe huid in het gezicht, de andere familie heeft overbeharing. Onze ervaren specialisten bepalen samen met hen passende behandelingen zodat ze weer vol vertrouwen in het leven kunnen staan. 

2x macslift + 2x bovenooglidcorrectie

Familie Henze

Claudia en haar twee tantes Diana en Jacqueline hebben een bijzondere familieband. Het voelt voor hen eigenlijk alsof ze zussen zijn. Wil is de broer van Diana en Jacqueline, en de vader van Claudia. Met hem is de band ook enorm sterk. De drie dames hebben al van jongs af aan last van een slappe huid in het gezicht, waardoor zij veel ouder lijken dan ze zijn. Wil heeft hier ook last van, maar wil eigenlijk geen cosmetische ingreep. De vrouwen dromen van een facelift omdat ze dan eindelijk eens op normale leeftijd worden geschat. 

Familie Henze

Laserontharen

Familie Alrasho

Marwan en zijn zus Bushra hebben allebei veel last van overbeharing. Zij worden hier in het dagelijkse leven erg door belemmerd en voelen zich heel onzeker, vooral in de zomer. Wat zouden ze blij zijn als ze niet meer zo over hun kleding na hoeven te denken en af zijn van die vervelende haren. 

Aflevering van familie Alrasho

Deze specialisten zijn te zien in de derde aflevering

Onze gespecialiseerde artsen helpen je graag verder.

Maak kennis met onze specialisten

Meer informatie

Wil jij meer weten over een van de behandelingen uit de derde aflevering van 'Het Zit In De Familie' of direct een consult inplannen? Neem dan contact met ons op!

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201