Ervaringsverhaal van een borstcorrectie
Sandra

Sandra

Ervaring

Sandra was al jaren ontevreden over haar borsten. Dr. Julien van Rappard nam met een borst- en tepelcorrectie haar onzekerheid weg.

Sandra (41): “Eigenlijk ben ik nooit tevreden geweest over mijn borsten. Ze waren niet bepaald groot, ik droeg altijd driedubbeldikke beha’s om het te camoufleren. Ook had ik ingetrokken tepels waardoor mijn borsten nog kleiner leken. Ik heb drie kinderen gekregen en door die tepels heb ik geen borstvoeding kunnen geven. Daar heb ik me wel schuldig over gevoeld.

Ik heb heel lang getwijfeld over een borstcorrectie, maar het voelde dubbel. Aan de ene kant zou zo’n ingreep een positieve vibe voor mijn zelfvertrouwen kunnen geven. Maar aan de andere kant: ik ben gezond en aan zo’n operatie zitten toch wat risico’s. Mensen om mij heen adviseerden om gewoon eens te gaan informeren. Dus uiteindelijk heb ik dat gedaan.  Velthuis kliniek zit bij mij in de buurt en ik had er veel goede verhalen over gehoord. De kliniek staat goed aangeschreven, dus heb ik een afspraak gemaakt. Het consult bij dr. Julien van Rappard verliep heel goed. Hij heeft alles duidelijk uitgelegd en was ook eerlijk over de risico’s. Ik heb er daarna nog even over moeten denken. Maar er zijn zoveel vrouwen die het gedaan hebben en door alle nieuwe technieken worden de risico’s ook steeds kleiner. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt.

De eerste paar dagen na de operatie heb ik wel gedacht: oei. Ik had me erop ingesteld dat de tweede dag de ergste zou zijn, omdat dan de verdoving is uitgewerkt. Maar juist dag drie vond ik het zwaarst. Daarna ging het heel snel de goede kant op en na een week ben ik alweer gaan werken. Achteraf denk ik: als ik dit had geweten had ik het veel eerder gedaan. Ik ben heel tevreden over het resultaat, alle lof voor dr. Van Rappard. Mijn borsten zien er heel natuurlijk uit en van de littekens zie je bijna niks. De onzekerheid over mijn lichaam is stukken minder geworden. Het enige waar ik spijt van heb is dat ik niet eerder ben gegaan.”

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten