Borstvergroting ervaringsverhaal - Velthuis kliniek
Laurie

Laurie

Ervaring

Laurie wist al sinds haar veertiende dat ze een borstvergroting wilde. Tien jaar later liet drs. Herm van Tits haar droom in vervulling gaan.

Laurie (24): “Ik was veertien toen ik besefte: dit gaat nooit veel worden. Ik had cup A, praktisch niks. Toen ben ik al begonnen met sparen voor een borstvergroting. Maar toen ik eindelijk 21 was, kon het feest toch niet doorgaan. Ik heb namelijk een borstkasvergroeiing waardoor er een deuk tussen mijn borsten zit. Uiteindelijk bleek het medisch noodzakelijk dat ik daaraan geopereerd zou worden.

Dit voorjaar is er een stang in mijn borstkas gezet die drie jaar moet blijven zitten. Dat zou betekenen dat ik nog drie jaar op mijn borstvergroting zou moeten wachten. Maar ik had al tien jaar gewacht! Ik heb de arts gesmeekt of ik toch alsjeblieft die borstvergroting eerder mocht laten doen. Uiteindelijk kreeg ik toestemming, maar dan wel op voorwaarde dat ik een goede arts zou zoeken die deze ingreep kon doen.

Ik had natuurlijk al jarenlang voorwerk gedaan en besloten dat ik bij Velthuis kliniek geopereerd wilde worden. Ze staan op nummer 1 als beste kliniek van Nederland voor deze ingreep en hebben een goede naamsbekendheid. Ook de foto’s op de website spraken mij aan. Ik vind dat je beter iets duurder uit kunt zijn voor topkwaliteit, dan een paar honderd euro besparen op iets waar je je hele leven mee doet. Ik ben dus gaan informeren of er bij Velthuis een arts was die een borstvergroting in mijn geval kon doen, en dat was drs. Van Tits. Ik was enorm blij dat ik dus toch naar Velthuis kliniek kon.

De chirurg die de stang heeft geplaatst, had al rekening gehouden met het feit dat ik een borstvergroting wilde. Hij heeft de littekens keurig in de borstplooi gezet, zodat drs. Van Tits voor het plaatsen van de protheses de oude littekens kon gebruiken. Na de ingreep heb ik anderhalve week last gehad van de aanhechting naar de armspieren, je borstpier is toch flink uitgerekt. Maar verder viel het reuze mee.

Je leest het overal, maar het is echt waar: na een borstvergroting voel je je meer vrouw. Ik kijk elke morgen in de spiegel en dan verschijnt er vanzelf een lach op mijn gezicht: wat ben ik toch blij met jullie! Ik heb nu een mooie cup D, precies wat ik wilde. Ik kan beha’s en bikini’s kopen die passen, truitjes zitten beter, ik voel me zelfverzekerd. Ik ben er twee keer op vooruit gegaan: eerst is die deuk weggewerkt en nu heb ik ook mooie borsten. Eindelijk kloppen de verhoudingen.”

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten