Ervaring borstvergroting - Velthuis kliniek
Elise

Elise

Ervaring

“Die kleine borsten maakten iets te veel deel uit van mijn leven,” vertelt Elise. Na een borstvergroting voelt ze zich eindelijk blij.

Elise: “Op mijn zeventiende begon ik al over een borstvergroting na te denken. Ik maakte me druk om mijn kleine borsten, ik zat ermee en dat is vervelend. Het had net iets teveel invloed op mijn leven. En als je er iets aan kunt laten doen, waarom dan niet?

Het financiële aspect speelde wel een rol, maar toen ik het geld eenmaal had wilde ik het ook meteen laten doen. Ik dacht er immers al zo’n vier, vijf jaar over na. Ik had een gegronde reden, het was niet iets wat ik zomaar deed.

Dat je een borstvergroting overweegt, bespreek je niet met iedereen. Dus ben ik op internet op zoek gegaan naar goede informatie. Velthuis kliniek Rotterdam is heel dicht bij mijn huis. De site oogt professioneel en de reviews waren superpositief. Na het consult met dokter Van der Meulen was ik helemaal overtuigd. Alles werd heel goed uitgelegd en ik kon in de zomervakantie geholpen worden, iets wat ik in gezien mijn studie graag wilde. Op zorgkaartnederland.nl scoorde dokter Van der Meulen bijna een 10, dat gaf ook vertrouwen. Ik heb geen prijzen vergeleken, ik wilde een kliniek en een arts waar ik een prettig gevoel bij had.

Voor de operatie was ik heel erg zenuwachtig, ik heb zelfs nog even moeten huilen. Maar de verpleegkundigen waren heel erg aardig en vriendelijk. Ze zorgden ervoor dat ik me meer op mijn gemak voelde. Ik had het idee dat ik niet zomaar iemand was, ze besteedden tijd aan me. Ondanks dat ik heus niet de enige patiënt was, voelde het absoluut niet gehaast.

De eerste drie dagen erna heb ik behoorlijk veel pijn gehad – meer dan ik had verwacht. Ik dacht even: jeetje, wat heb ik gedaan. Je leest dat je na drie dagen alweer op je zij zou kunnen liggen. Nou, dat lukte echt niet. Die eerste week heb ik als ongemakkelijk ervaren, maar daarna merkte ik snel verbetering. Als ik er op terugkijk, was het het zeker waard. Ik ben erg blij met het resultaat. Vroeger maakten die kleine borsten iets te veel deel uit van mijn leven. Nu ben ik trots als ik naar mezelf kijk. En alle shirtjes zitten nu leuk. Ik ben ook heel blij dat ik het op jonge leeftijd heb gedaan, ik kan er nog mijn hele leven van genieten.

Wat ik anderen nog als tip kan meegeven: bespreek het altijd met iemand die dicht bij je staat. Mijn moeder is een grote steun voor me geweest en dat maakt je zekerder. Verder is het slim om veel op internet te kijken en foto’s te vergelijken zodat je weet hoe het eruit kan gaan zien. En tenslotte: reviews zijn belangrijk. Dan weet je precies wat je kunt verwachten.”

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten