Velthuis kliniek is specialist in cosmetische chirurgie, injectables en huidverbetering

Over de kliniek

Met klinieken door heel Nederland is Velthuis kliniek de grootste privékliniek van Nederland. Bij ons kunt u terecht voor vrijwel elke cosmetische ingreep. We bieden u de beste en allernieuwste behandelingen met de meest moderne apparatuur. Elke behandeling wordt uitgevoerd door zeer ervaren specialisten, die de tijd voor u nemen en écht naar u luisteren. En dat alles in een comfortabele en ontspannen sfeer.

 

Al onze behandelfaciliteiten voldoen aan de eisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg. En al onze artsen zijn specialisten op hun vakgebied en houden hun kennis up-to-date door permanente bijscholing en training. Een veilig idee! Velthuis kliniek is onderdeel van Equipe Zorgbedrijven, dit is een groep van gespecialiseerde klinieken, gevestigd door heel Nederland. Klinieken uit deze groep houden elkaar scherp en hanteren strenge normen en waarden.

Kwaliteit

Uiteraard houdt Velthuis kliniek zich scherp aan alle regels die er zijn vastgelegd op het gebied van kwaliteit, hygiëne en wetgeving. Daarbij staat de cliënt bij ons centraal, uw ervaring is het belangrijkst!

Altijd bij u in de buurt

Velthuis kliniek heeft vestigingen door heel Nederland. Bekijk hier al onze vestigingen.  

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten