Boek eenvoudig online je consultafspraak  

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Nieuws

Zomeractie Huidverbetering

05 / 07 / 2022

In de zomermaanden ontvang je bij Velthuis kliniek maar liefst 25% korting op een Skinbooster behandeling. Deze korting is geldig van 1 juli t/m 31 augustus.

Neem nu extra voordelig afscheid van je droge, slappe en vale huid!

Wil je korte metten maken met de negatieve gevolgen van zonneschade en vochtverlies van je huid? De skinbooster is een optimale behandeling voor in de zomer om je huid te kunnen voorzien van hoogwaardige huidverbeterende ingrediënten, waarmee je huidconditie met sprongen vooruit gaat. Tijdens een skinbooster behandeling wordt er gewerkt met een injectievloeistof bestaande uit een basis van natuurlijk hyaluronzuur, aangevuld met actieve ingrediënten zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptiden en aminozuren die de huid repareren, voeden en stimuleren. Door de Skinbooster behandeling krijgt de huid een enorme boost wat zorgt voor een frisse en gehydrateerde huid die straalt. De huidelasticiteit wordt verbeterd en de vochtbalans wordt hersteld.

*Bekijk de actievoorwaarden

Meer weten?
Wil je meer informatie over deze zomeractie of direct een afspraak maken? Bel 088 - 7785201, of vul het afspraakformulier in.

 

Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201