Boek je consultafspraak online   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Nieuws

Nieuw: lymfedrainage na plastische chirurgie in Eindhoven

22 / 11 / 2022

Vanaf nu is het mogelijk om op onze vestiging in Eindhoven bij een liposuctie behandeling ook voor de aanvullende behandeling lymfedrainage te kiezen. Ook bij een buikwandcorrectie, facelift, onderooglidcorrectie, armlift en beenlift is dit mogelijk. Huidtherapeuten Carmen Hanegraaf en Linda van de Poel zijn hiervoor beschikbaar.

Wat is lymfedrainage?

Tijdens liposuctie wordt een hoeveelheid vetcellen in de diepe vetlaag weggenomen, wat zal zorgen voor enige zwelling en bloeduitstorting. Lymfedrainage kan dan ingezet worden voor een permanent beter resultaat en sneller herstel. Manuele lymfedrainage is een zachte massage waardoor het lymfestelsel gestimuleerd wordt om het (te veel aan) lymfevocht af te voeren. De onderhuidse zwelling trekt eerder weg, waardoor de huid sneller in positie kan samentrekken en dus permanent strakker wordt. Daarnaast zorgt het voor minder pijnklachten na de operatie en minder onderhuids littekenweefsel.

Lymfedrainage op onze vestiging in Eindhoven

Vanaf nu is het mogelijk om op onze vestiging in Eindhoven bij een liposuctie behandeling ook voor deze aanvullende lymfedrainage behandeling te kiezen. Ook bij een buikwandcorrectie, facelift, onderooglidcorrectie, armlift en beenlift is dit mogelijk. Huidtherapeuten Carmen Hanegraaf en Linda van de Poel zijn hiervoor beschikbaar. Het totaal aantal behandelingen is afhankelijk van de uitgebreidheid en locatie(s) van de liposuctie, maar gemiddeld zijn er 10 behandelingen nodig bij een uitgebreide liposuctie. Bij voorkeur vinden er 2 behandelingen plaats voor de operatie en 8 behandelingen erna.

Prijzen:
Losse behandeling € 60,00 (30 minuten)
Pakketprijs: 6 x 30 min = € 342
Pakketprijs 10 x 30 min = € 427,50

Losse behandeling € 75,00 (45 minuten)
Pakketprijs: 6 x 45 min = € 540
Pakketprijs: 10 x 45 min = € 675


Wil je meer weten? Neem dan contact met ons Informatiecentrum op voor al je vragen. 

Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201