Boek eenvoudig online je consultafspraak   

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Nieuws

Minister Bruins bezoekt Velthuis kliniek

13 / 11 / 2019

Borstimplantaten zijn de afgelopen tijd volop in de media. Naar aanleiding van de actuele berichtgeving vond Minister Bruno Bruins, minister voor Medische Zorg & Sport, het belangrijk om zelf te onderzoeken hoe klinieken omgaan met voorlichting, de mogelijkheden, de alternatieven en de risico’s rondom borstimplantaten.

Hoe zit het echt met borstimplantaten?

Minister Bruins werd daarom in Velthuis kliniek Amsterdam ontvangen door Laura Zaal, plastisch chirurg Velthuis kliniek gespecialiseerd in cosmetische borstoperaties, Marlies Jansen-Landheer, medisch directeur van Equipe Zorgbedrijven en Leontine de Groot, businesslinemanager van Velthuis kliniek. Tijdens het bezoek hebben zij de minister een bredere visie op het onderwerp kunnen geven en heeft hij ook met een aantal cliënten gesproken.

De minister was onder de indruk van de zorgvuldigheid waarmee vrouwen bij Velthuis kliniek worden geïnformeerd. Niet alleen voorafgaand aan de ingreep, maar ook tijdens herstel, nazorg en follow-up neemt onze kliniek de verantwoordelijkheid voor de gezondheid van vrouwen.

 

Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201