Boek je consultafspraak online     

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Logo-beste-klinieken-elsevier-weekblad-2019
Nieuws

Velthuis kliniek 6x ‘als beste beoordeeld’ door Elsevier

28 / 03 / 2019

In het onderzoek ‘Beste klinieken van Nederland 2019’ van Elsevier Weekblad worden zes vestigingen van Velthuis kliniek als beste beoordeeld. Op het gebied van dermatologische ingrepen, ooglidcorrecties en plastische chirurgie/rimpelvullers blinkt Velthuis kliniek uit. De vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Enschede, Hilversum, Rotterdam en Velp behaalden de maximale eindscore en kregen het predicaat ‘Als beste beoordeeld’.

ZKN staat voor kwaliteit

Elsevier Weekblad vergelijkt elk jaar een groot aantal particuliere klinieken in Nederland op kwaliteit. Daarbij wordt gekeken naar de organisatie van de zorg rondom de patiënt en het proces rondom de behandeling zelf. Uit het onderzoek van Elsevier blijkt dat het absoluut de moeite loont om voor een kliniek mét ZKN-keurmerk te kiezen: beduidend meer ZKN-klinieken behaalden de maximale score. Uiteraard hebben ook alle Velthuis klinieken dit ZKN-keurmerk.

Specialismes
Velthuis kliniek is trots op deze mooie beoordeling van Elsevier. “Velthuis kliniek biedt een compleet spectrum van cosmetische behandelingen, van huidverbetering en injectables tot cosmetische plastische chirurgie. Door onze integrale benadering vanuit verschillende vakgebieden en met verschillende specialismes, bieden we onze cliënten een complete oplossing voor hun esthetische wens. Daarbij staat kwaliteit altijd op nummer één. Dat we dat nu terugzien in deze onderzoeksresultaten is fantastisch,” aldus Leontine de Groot, businessline manager van Velthuis kliniek.

Ben je benieuwd naar het gehele artikel? Lees het artikel dan hier.

 

Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201