Boek online je consultafspraak     

Klik hier
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

Nieuws

Gezamenlijk spreekuur preventie huidveroudering

24 / 10 / 2019

Hoe graag we het ook zouden willen, huidveroudering zetten we niet stil. Vanaf ons 30e levensjaar neemt collageen in de huid af en wordt de huid minder elastisch. Het gevolg is dat je huid begint te verslappen, contouren verminderen en lijnen beter zichtbaar worden. Wat kun je daaraan doen? Bij Velthuis kliniek snappen we dat je niet wil toegeven aan de zwaartekracht. Gelukkig hoeft dat ook niet.

Nieuw bij Velthuis: consult huidveroudering

Omdat veroudering een proces is dat werkt op verschillende niveaus van ons gezicht (van diep naar oppervlakkig), kan er van verschillende specialismen gebruik gemaakt worden om doelgericht te behandelen. Daarom starten wij in onze kliniek in Amsterdam met een gezamenlijk spreekuur van cosmetisch arts Veerander Ghotra en huidtherapeut Dewi Nandoe. Het doel van dit gezamenlijk consult is een 'all-in behandelplan' aan te kunnen bieden aan cliënten die graag iets willen doen voor hun uiterlijk op het gebied van preventie en behandeling op lange termijn. Zij willen verouderingsverschijnselen remmen en een jonge uitstraling behouden of terugkrijgen. 

Vanaf 1 november kun je daarom om de vrijdag terecht in de kliniek Amsterdam voor dit gezamenlijke consult. Meer weten? Neem dan contact met ons op. 

 

Terug naar overzicht
Bel 088 - 7785201