Cosmetische chirurgie met een natuurlijk resultaat - Velthuis kliniek

Comsetische chirurgie

Cosmetische chirurgie haalt de beste versie van jezelf naar boven. Daarbij gaat het niet om een complete verandering of totale make-over. Juist de subtiele verbeteringen maken vaak het grootste verschil.

Meer over cosmetische chirurgie

Voor betrouwbare en betrokken artsen ben je bij Velthuis kliniek aan het juiste adres. Onze deskundige specialisten nemen je vragen en wensen serieus, geven altijd een eerlijk advies en vertellen je precies welke behandeling voor jou het beste is. Soms geeft een combinatie van behandelingen het mooiste resultaat, soms is minder doen juist beter. Uiteindelijk beslis je zelf over de ingreep. En kun je je met een gerust hart overgeven aan de ervaren handen van onze artsen.

Bij Velthuis kliniek kun je terecht voor alle cosmetisch chirurgische ingrepen, zoals borstcorrecties, liposuctie, ooglidcorrecties en facelifts. Maar ook wanneer je iets aan je oren, neus, kin of hals wilt laten doen, bieden wij een behandeling op maat. Vertel ons gerust waar je je aan stoort, dan laten onze artsen tijdens een uitgebreid consult laten zien wat ze voor je kunnen betekenen.

Wanneer je een cosmetische ingreep overweegt, ga je natuurlijk niet over één nacht ijs. Velthuis kliniek biedt je de zekerheid dat je zorg krijgt van hoge kwaliteit. Onze artsen luisteren echt en hebben maar één ding voor ogen: een mooi en natuurlijk resultaat.

‘Had ik het maar jaren eerder laten doen.’
‘Ik ben nu veel zelfverzekerder.’
‘Ik zie er weer uit zoals ik me voel.’

Dat zijn dingen die wij heel vaak horen. Overweeg je een cosmetische ingreep, waarom zou je dan nog langer wachten? Maak vandaag nog een afspraak voor een eerste consult.

;

Waarom kiezen voor Velthuis kliniek?

  • Wij kennen geen lange wachtlijsten, u kunt altijd snel bij ons terecht.
  • Comfort staat voorop. Wij besteden veel aandacht aan pijnbestrijding - zowel tijdens als na de behandeling
  • U bent bij ons geen nummer, wij kiezen voor een persoonlijke benadering

Behandelingen

Door middel van cosmetische chirurgie kunnen we je gezicht en je lichaam aanpassen aan jouw wensen. Dat doen we altijd door middel van de nieuwste technieken en de laatste inzichten. Onze artsen zijn stuk voor stuk specialisten binnen hun vakgebied en bieden je graag de behandeling die bij je past. Daarbij streven we altijd naar een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat.  
 

 Cosmetische chirurgie voor het gezicht

Cosmetische chirurgie voor het lichaam

Bovenooglidcorrectie

Armlift

Onderooglidcorrectie

Borstlift

Oorcorrectie

Borstvergroting

Oorlelcorrectie

Borstverkleining

Neuscorrectie

Borstvorming bij mannen

Facelift

Buikwandcorrectie

Voorhoofdslift

Mini-buikwandcorrectie

Wenkbrauwlift

Dijbeenlift

Correctie van de halsspier

Liposuctie

Hals- en kaaklift

Mommy Make Over

Halsliposculptuur

Schaamlipcorrectie

Kincorrectie

Tepelcorrectie

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten