Juvéderm ULTRA 3 - Velthuis Kliniek voor fronsrimpel, lipcontour, mond, rimpelbehandeling.

Juvederm ULTRA 3

Juvéderm ULTRA 3 is een combinatie van water en een gel waarin hyaluronzuur is verwerkt. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor en zorgt ervoor dat vocht in de huid wordt vastgehouden.


Juvéderm ULTRA 3 is ideaal voor het corrigeren van rimpels en het accentueren van de lipcontour. Juvéderm is geen middel dat spieren verslapt, zoals botuline toxine, maar een middel dat rimpels opvult.

Uitgevoerd door ,
Toon voorbeelden van:
Of bel direct 088 - 7785201
Lokaal tarief, 7.30 - 20.00u (vr - 17.00u)

Informatie over

Naar boven

Het hyaluronzuur in Juvéderm is volkomen zuiver en geeft geen allergische reacties. Juvéderm ULTRA 3 is ideaal voor het corrigeren van rimpels en het accentueren van de lipcontour.

Speciaal voor oppervlakkige lijntjes rond de mond, op het voorhoofd, kraaienpootjes en de wangen is er Juvéderm ULTRA 2. Juvéderm ULTRA SMILE is speciaal voor behandeling van de lippen ontwikkeld. Het product is beter bestand tegen de continue bewegingen van de lippen, waardoor het resultaat langer mooi blijft.

De behandeling moet soms na drie weken herhaald worden voor een optimaal resultaat. Na ongeveer zes tot twaalf maanden is het ingespoten hyaluronzuur door het lichaam opgenomen en kan de inspuiting zonder problemen herhaald worden.

Consult

Naar boven

Tijdens het eerste consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. 

Tijdens dit consult bekijkt de arts of u een geschikte kandidaat bent voor een behandeling met Juvéderm ULTRA 3. Ook zal hij vragen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Hij kan dan aangeven of de ingreep aan die verwachtingen kan voldoen. En ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn. 

U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg en controles. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst die zowel door de arts als door u wordt ondertekend.

Aan een consult zijn € 50,- consultkosten verbonden, dit bedrag wordt in mindering gebracht op de behandelprijs.

Of bel direct 088 - 7785201
Lokaal tarief, 7.30 - 20.00u (vr - 17.00u)

Behandeling

Naar boven

Voor de behandeling worden er foto's gemaakt voor uw medisch dossier. Bij inspuiting van de lippen met Juvéderm wordt u eerst verdoofd. Op andere plekken is een verdoving meestal niet nodig. 

Vervolgens wordt de vloeistof met een dunne naald in de huid geïnjecteerd. Juvéderm ULTRA 3 is zeer precies te doseren en na de behandeling, mits correct gebruikt, niet voelbaar.

Een behandeling met Juvéderm duurt ongeveer vijftien minuten. Om zwelling tegen te gaan zal de verpleegkundige het behandelde gebied koelen. Na de behandeling mag u meteen naar huis. Voor een optimale vulling moet de behandeling soms nog één of meerdere malen herhaald worden. Over het algemeen kan dit al na drie weken. Na ongeveer twaalf maanden is het ingespoten hyaluronzuur opgenomen door het lichaam en het effect dus verdwenen.

Verdoving

Naar boven

Verdoving is (behalve bij inspuiting in de lippen) meestal niet nodig. Als u wilt kan uw huid door middel van een kleine injectie of een crème plaatselijk verdoofd worden.

Na de ingreep

Naar boven

Na de behandeling kan de huid rood en gezwollen zijn maar dit trekt enkele uren na de behandeling weer weg. De meeste mensen zijn de volgende dag weer toonbaar. In een enkel geval ontstaat er een blauwe plek. Die kunt u gewoon camoufleren. Na een paar dagen is de blauwe plek weer verdwenen.

Resultaat

Naar boven

De behandelend arts zal duidelijk aangeven welk resultaat hij beoogt te bereiken. Echter het resultaat is niet te garanderen, omdat niet iedereen op dezelfde manier reageert op de behandeling.

Risico's en complicaties

Naar boven

Zoals bij elke inspuiting bestaat het risico van infectie en een allergische reactie. Beide risico's zijn zeer gering (minder dan 0,1%) en veroorzaken geen gevolgen voor het resultaat.

Juvéderm kan, wanneer het oppervlakkig wordt ingespoten, iets blauw doorschemeren. Het middel is dan door de huid heen zichtbaar. Deze complicatie komt zelden voor en verdwijnt meestal ook weer vanzelf. Er zijn verder geen specifieke complicaties bekend bij inspuitingen met Juvéderm.

Kosten

Naar boven
Juvéderm ULTRA 3, per 1,0 ml € 450,-

Na ongeveer zes tot twaalf maanden is het ingespoten hyaluronzuur opgenomen in het lichaam. De inspuiting kan dan zonder problemen herhaald worden.

Meest gestelde vragen

Naar boven
Staat uw vraag en antwoord er niet bij? Klik hier om een vraag te stellen.
Of bel direct 088 - 7785201
Lokaal tarief, 7.30 - 20.00u (vr - 17.00u)
Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten