Zo mooi mag je zijn - Velthuis kliniek

Zo mooi mag je zijn

Je bent zo mooi als je je voelt. Maar is er iets aan je lichaam of gezicht waaraan jij je stoort? Dan is het dus belangrijk voor je.

Of het nu een kleine onvolkomenheid is, of iets waar je al jaren last van hebt - onze deskundige en ervaren specialisten staan van consult tot en met nazorg voor je klaar. We bieden je graag de behandeling die bij je past, zodat je een zo natuurlijk mogelijk resultaat bereikt. En we leggen alles duidelijk uit, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Want we helpen graag om de mooiste versie van jezelf (weer) naar boven te krijgen.

Bekijk de commercial

Schoonheid is tegenwoordig maakbaar. Dat klinkt serieus. En dat is het ook. Ook is het nog steeds een beetje een taboe om mooier te willen zijn dan wat je van nature hebt meegekregen. Maar je bent nieuwsgierig. En gunt jezelf het beste. Niet omdat je zoekt naar Hollywood perfectie. Of een ander lichaam wil. Maar omdat je de mooiste versie van jezelf wil zijn.


Bijvoorbeeld wanneer je er door overhangende oogleden tien jaar ouder uitziet dan je je voelt. Je na het krijgen en voeden van je derde kind je mooie volle borsten weer terug wilt. Of wanneer je je al vanaf je puberteit onzeker voelt door de kromming in je neus. Wij willen met onze nieuwe TV commercial laten zien dat je mooi… jezelf mag zijn. Jezelf mag laten zien.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Maak een afspraak

Zorgkwaliteit

Bij Velthuis kliniek werken ervaren, geregistreerde specialisten die je stap voor stap meenemen in jouw persoonlijke behandeltraject. We waren de eerste met een ISO certificaat en tevens een van de eersten die het ZKN keurmerk verdiende. Deze certificaten garanderen kwaliteitsbehandelingen in een veilige omgeving. We verstaan ons vak.


Bovendien hebben we een multidisciplinair team van plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten onder één dak. Zo bieden we je een compleet advies over de mogelijkheden van plastische chirurgie, injectables en huidverbetering. We geloven dat je je doel samen met ons kan bereiken: een spiegelbeeld dat aansluit bij je zelfbeeld. Een spiegelbeeld dat er natuurlijk uitziet. En precies past bij wie je bent. Wij staan voor je klaar om de mogelijkheden samen met jou te bespreken. Laat jezelf niet langer wachten.

Meest uitgevoerde behandelingen

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten