Rimpels, behandelingen tegen rimpels - Velthuis kliniek

Behandeling van rimpels

Wil je graag af van rimpels die je ouder doen lijken? Of stoor je je aan die diepe fronsrimpel tussen je wenkbrauwen? En heeft een anti-rimpel crème niet het gewenste effect voor jou? Overweeg dan eens een rimpelbehandeling bij Velthuis kliniek. En ga samen met ons op zoek naar de mooiste versie van jezelf.
Onze cosmetisch artsen zijn experts in het aanpakken van rimpels en geven tijdens het consult uitgebreid advies over de behandeling die het beste bij jouw gezicht en wensen past.

 

Behandelmogelijkheden bij rimpels

Wil je je fronsrimpel of rimpels op je voorhoofd graag verzachten? Dan kunnen we dat doen met een botuline toxine® behandeling.

 

Soms zijn het ook rimpels rond de ogen die storen of ontstaan er lijntjes rondom de mond. Met injectables die rimpels opvullen, zogenaamde fillers, kunnen we bovenliplijntjes opvullen en hangende mondhoeken corrigeren. Vollere lippen zijn natuurlijk ook mogelijk. 


Naast inspuitingen met botuline toxine en fillers bieden wij ook de mogelijkheid om voor een peeling of laserbehandeling te kiezen om (oppervlakkige) rimpels te verzachten.


Tijdens het consult ontvang je vrijblijvend en persoonlijk advies over wat de mogelijkheden zijn. De arts bespreekt samen met je waar je je aan stoort en schetst je een reëel verwachtingspatroon. 

Meer weten over behandeling van rimpels

Maak een afspraak voor een consult

Kwaliteit gegarandeerd

Bij Velthuis kliniek werken ervaren, geregistreerde specialisten die je stap voor stap meenemen in jouw persoonlijke behandeltraject. We waren de eerste met een ISO certificaat en tevens een van de eersten die het ZKN keurmerk verdiende. Deze certificaten garanderen kwaliteitsbehandelingen in een veilige omgeving. We verstaan ons vak.

 

Onze cosmetisch artsen streven naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat en geven een full-face advies. Ze kijken zonodig niet alleen naar één bepaald aandachtsgebied, maar zoeken naar de juiste verhoudingen in je gezicht. Want hoe komt het eigenlijk dat het ene gezicht ouder oogt dan het andere? Wat zijn de oorzaken bij jou? En hoe kunnen we die behandelen? Met de arts voor de spiegel kom je erachter en maak je samen je persoonlijke behandelplan. 

 

Voor behandelingen met fillers maken we gebruik van de producten van Juvéderm. De middelen van Juvéderm behoren tot de absolute top van de laatste generatie injectables op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die vanzelf weer wordt afgebroken door je lichaam. 

 

Behandelingen worden bij Velthuis kliniek uitgevoerd door ervaren, speciaal opgeleide cosmetisch artsen. Het zijn afgestudeerde basisartsen die zich na hun studie hebben gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. Een extra zekerheid die de veiligheid van de behandeling waarborgt.

 

Alle injectables die Velthuis kliniek gebruikt, zowel de fillers als Botox, zijn tijdelijke middelen. Een aantal maanden tot een jaar na behandeling zijn alle producten uitgewerkt.

Meest uitgevoerde behandelingen bij rimpels

Botuline toxine

Botuline toxine is het middel dat gebruikt wordt om rimpels tegen te gaan. Botox® is geen filler maar een stof die de mimische spieren verslapt, waardoor rimpels minder zichtbaar worden. 

 

Lees meer over de behandeling met botuline toxine

Fillers

Voor onze fillers maken wij gebruik van de producten van Juvéderm. Dit zijn hyaluronzuurfillers waarmee we lijntjes kunnen verzachten en volume kunnen aanbrengen.


Lees meer over een behandeling met fillers

Lipofilling

Fillers geven een mooi resultaat, maar het effect van een behandeling is tijdelijk. Lipofilling is een permanente manier om rimpels op te vullen met eigen lichaamsvet en geeft mooie resultaten. 

 

Lees meer over lipofilling

Velthuis kliniek maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten