Nu te zien: Tv-programma De Kliniek  

Meer informatie
Mijn Velthuis kliniek

Tel: 088 - 7785201

cosmetisch arts Yvonne Aarnink

Drs.

Yvonne Aarnink

Cosmetisch arts

BIG registratienummer: 59917530701 Behandelingen:
Vestiging:

Geen gezicht is hetzelfde. Dat ondervindt ook drs. Yvonne Aarnink.

“Karakteristieke kenmerken moeten in mijn ogen zoveel mogelijk behouden blijven. Het maakt jou juist uniek. De cosmetische geneeskunde vereist een heel gedetailleerde en creatieve kijk op mensen, waarbij ik goed moet letten op de persoonlijke kenmerken van een gezicht. Mijn doel is het streven naar een mooi, natuurlijk en subtiel resultaat waarbij ik van elke cliënt op iedere leeftijd de mooiste versie van diegene wil creëren.

Mijn interesse voor de cosmetische geneeskunde is al op jonge leeftijd vóór mijn opleiding ontstaan. Verscheidene televisieprogramma’s waarin vrouwen en mannen zich ongelukkig voelden met hun lichaam en daarom meerdere cosmetische veranderingen ondergingen, trokken mijn aandacht. Tijdens mijn opleiding merkte ik ook dat ik ontzettend veel plezier ervoer om mensen te kunnen adviseren en te ondersteunen bij hun uiterlijk. Ik heb mede hierdoor gekozen om mij te specialiseren als arts binnen de cosmetiek.

Door de tijd heen is het voor mij steeds zichtbaarder geworden hoeveel mensen een ideaalbeeld proberen na te streven en het natuurlijke, maar soms ontsierende, verouderingsproces van de huid proberen te vertragen. Daarbij voel ik veel empathie voor mensen die psychische klachten ervaren door een, in hun ogen, niet gewenst uiterlijk. Met minimale behandelingen kunnen we bij deze cliënten het verouderingsproces minder zichtbaar maken. Dat is voor veel mensen nét dat ene zetje om frisser in het leven te staan. Hun uiterlijk klopt dan weer met hoe ze zich voelen.”

Drs. Yvonne Aarnink (1987) volgde de masteropleiding Arts-Klinisch Onderzoeker aan de Universiteit Maastricht, en draagt de titel Cosmetisch arts KNMG.

cosmetisch arts Yvonne Aarnink

"Mijn doel is het streven naar een mooi, natuurlijk en subtiel resultaat waarbij ik van elke cliënt op iedere leeftijd de mooiste versie van diegene wil creëren."

Injectables behandeling

Aflevering Lelijke Eendjes
Bel 088 - 7785201