Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

cosmetisch arts Veerander Gothra

Dr.

Veerander Ghotra

Cosmetisch arts Amsterdam / Haarlem / Hilversum

BIG registratienummer: 99919288101 Behandelingen:

Cosmetisch artsen die gepromoveerd zijn, die zie je niet vaak. Voor Veerander Ghotra was de keuze voor de cosmetische hoek echter logisch: hij is een man van details.

“Als arts wil ik graag mensen helpen. Als cliënten tevreden zijn en een positieve review geven, doet me dat goed. De praktische vaardigheden die ik heb opgedaan in mijn carrière als arts kan ik nu combineren met mijn gevoel voor esthetiek. Elke cliënt is anders en ook elk gezicht is anders. Ik ben een man van de precisie, ik let op de details. Naar mijn idee zijn het juist de kleine dingen die het plaatje compleet maken. Maar het gaat niet alleen om de buitenkant - iedere cliënt neemt een verhaal met zich mee dat soms verdrietig en soms verrassend is. Juist die diversiteit in mensen maakt mijn werk zo mooi.

Bij Velthuis kliniek heerst een fijne werksfeer. De kwaliteit die we leveren en de dynamiek op de werkvloer motiveren mij om elke dag het beste uit mezelf te halen. Ik kan mezelf hier persoonlijk blijven ontwikkelen. Dat is belangrijk - niet alleen voor mezelf maar óók voor mijn cliënten.”

Veerander Ghotra (1979) studeerde geneeskunde aan de Universiteit Medisch Centrum Maastricht en promoveerde later aan de Universiteit van Leiden. Nadat hij werkzaam was op oncologie en urologie is hij zich gaan verdiepen in cosmetische behandelingen. Bij Velthuis kliniek houdt hij zich bezig met injectables.

cosmetisch arts Veerander Gothra

"Ik ben een man van de precisie, ik let op de details. Naar mijn idee zijn het juist de kleine dingen die het plaatje compleet maken."

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201

Afspraak op één van onze vestigingen? Bekijk onze coronarichtlijnen.

Meer informatie