Mijn Velthuis

Tel: 088 - 7785201

Drs.

Stephanie Waterval-Bukkems

Cosmetisch arts Eindhoven

BIG registratienummer: 09910037401 Behandelingen:

Een fascinatie voor mooi en gelukkig ouder worden. Daarom koos drs. Stephanie Waterval-Bukkems voor de cosmetische geneeskunde.

“Ik zie graag resultaat op korte termijn, en verder ga ik voor perfectionisme en creativiteit. Ouder worden we allemaal, jij ook helaas. Maar de een blijft er nét iets langer fris en jong uitzien dan de ander. Bovendien heeft elk gezicht zijn eigen en dus unieke trekjes, daar moet je in mijn ogen niet aan sleutelen. Eén van mijn favoriete uitspraken is: ‘de natuur zet door een klein foutje een handtekening onder haar meesterwerk’. Daarentegen laten ontsierende tekenen van de ouder wordende huid mijn handen jeuken! Op het juiste moment de natuur een handje helpen en de klok stilzetten vind ik een uitdaging. Hierbij ligt mijn focus op een natuurlijk resultaat. Met behulp van tijdelijke spierontspanners, hyaluronzuren, collageenstimulatoren, peelings en laserbehandelingen kun je op elke leeftijd de mooiste versie van jezelf creëren.”

Drs. Stephanie Waterval-Bukkems (1984) studeerde Geneeskunde aan de Universiteit Maastricht. Vervolgens deed zij ervaring op bij de chirurgie, dermatologie en revalidatiegeneeskunde en draagt ze de titel Cosmetisch arts KNMG.

"Op het juiste moment de natuur een handje helpen en de klok stilzetten vind ik een uitdaging. "

Lelijke eendjes - Gummy smile

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Of neem contact op: 088 - 7785201
MA - DO 08.00 - 18.00
VR 08.00 - 17.00
Bel 088 - 7785201

Afspraak op één van onze vestigingen? Bekijk onze coronarichtlijnen.

Meer informatie